• Teams
  • Recreatief
  • Trimhockey

Trimhockey

WAT IS TRIMHOCKEY?

trimhockey teamfoto KHC Dragons

trimhockey teamfoto KHC Dragons Trimhockey is een recreatief gemende dames- en herenploeg zonder weekendverplichtingen. Trimhockey bestaat vooral uit spelers die op latere leeftijd voor het eerst hockey beginnen spelen, spelers die in een ver verleden al eens hockey hebben gespeeld en ouders die kinderen hebben die hockey spelen en zelf ook meer voeling met het spel willen krijgen. Doorgaans zijn de spelers 30-plussers maar spelers variëren in leeftijd van 25 tot 50-plussers.

Een goed moment om te starten met hockey is wanneer uw eigen kinderen zijn begonnen met hockey. Op deze manier kunt u zelf ervaring opdoen met het spel en de sport, de regels leren kennen en zelf deelnemen aan het verenigingsgebeuren. Voor velen die vroeger al hockey hebben gespeeld kan dit een nieuwe start betekenen.

WANNEER

Trimmers trainen telkens op woensdagavond van 20:30 tot 22:00 uur.

Als één van de weinige ploegen trainen wij ook tijdens de vakantie verder. Ook tijdens de zomervakantie. Tijdens de winter trainen we verder voor zo lang de velden speelbaar blijven.

Meedoen met trimhockey

Wilt u graag eens een aantal proeftraining met ons mee volgen? Dat kan, neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan spreken wij samen een datum af waarop u een proeftraining kan komen volgen. U kan tot een maximum van 3 proeftrainingen volgen voor u moet beslissen of u zich officieel inschrijft voor de trimhockey. Meer informatie in verband met de inschrijvingen kan u vinden op de Lidmaatschap pagina.

Tijdens uw proeftrainingen kan u een stick van de club lenen indien u er nog geen heeft. U zorgt zelf nog voor kunstgras- of sportschoenen en scheenbeschermers en een gebitsbeschermer.

Tijdens de trainingen en wedstrijden zijn een gebitsbeschermer en scheenbeschermers verplicht.

TRIMCOMPETITIE?

Als trimmers spelen wij geen officiële competitie. Trimhockey is en blijft een vrijblijvende activiteit. Maar wij hebben voor de enthousiaste spelers wel een vrijblijvende trimcompetitie opgestart samen met andere trimploegen in en rond het Antwerpse. Eén maal per maand spelen we een wedstrijd tegen een andere deelnemende ploeg. De wedstrijd vindt plaats tijdens de training van de thuisploeg. Deelname aan de trimcompetitie is volledig vrijblijvend.

Contact

Wilt u graag deelnemen aan of wilt u graag meer informatie over trimhockey dan kan u contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.