• Teams
  • Recreatief
  • G-Hockey

G-Hockey

Wat is G-Hockey ?

G-Hockey is een sport waaraan jongeren vanaf 8 jaar en volwassenen met een licht mentale, fysieke, functionele (bv. visueel & auditief) of motorische beperking (zonder rolstoel) kunnen meedoen, ook een verstandelijke beperking die niet rolstoelafhankelijk is, zoals autisme, DCD en syndroom van Down. Het is een alternatief voor diegenen die niet kunnen deelnemen aan reguliere hockey.

Waarom G-Hockey op Dragons ?

Onze club hecht belang aan de mogelijkheden voor iedere enthousiaste sporter die wil hockeyen. G-Hockey heeft op meerdere vlakken een positief effect, vooral voor de personen met een beperking zelf, je geeft ze de mogelijkheid om naar buiten te komen en een sport te beoefenen waar ze nooit "goed genoeg" voor waren. Nu kunnen ze volwaardig deelnemen aan het sociale aspect van de club. Dragons is er van overtuigd dat we veel van elkaar kunnen leren !

Training

Samen met ouder(s) of begeleider, word je elke woensdag verwacht tussen 17u00 en 18u00 op het B-veld. Nadien is er tijd om iets te drinken in het clubhuis.

Wedstrijden

Vanaf september worden er wedstrijden georganiseerd tegen andere clubs.

Interesse ?

Heb je zin om deel uit te maken van de mooiste club van België en ben je ouder dan 8 jaar, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Daarna contacteren we je voor een eerste kennismaking. De proef-trainingen die starten op woensdag 3 september.

Inschrijven

De eerste 5 trainingen zijn gratis om te kijken of hockey iets voor jou is – vind je het leuk en wil je verder gaan dan kan dat voor een heel seizoen.

Dragons zorgt voor de sport verzekering, sticks en ballen, draag zelf sportschoenen en sportieve outfit.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.