• Club
  • Diensten
  • Noodgevallen

Noodgevallen

Veiligheid

Een hockeyspeler is ALTIJD voorzien van been- en tandbescherming. Zonder deze beveiliging worden spelers in GEEN GEVAL toegestaan op trainingen en wedstrijden. De ouders dragen hiervoor de verantwoordelijkheid en niet de ploegmanagers of -coaches! Lees ook verder wat betreft de clausule van de verzekering in geval van letsel aan tanden.

Eerste hulp

Er bevindt zich eerste hulpkit in het clubhuis. Het spreekt voor zich dat iedereen moet meewerken om die kit volledig te houden. Wanneer u iets uit de kit verbruikt, vragen wij u dit op te noteren en aan de bar mee te delen. Indien daartoe geen gelegenheid was, graag achteraf een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ziekenhuis

Het meest nabije ziekenhuis met spoeddienst is:

AZ KLINA
Augustijnslei 100
2930 Brasschaat

Gemeentepark uitrijden – naar rechts tot de kerk – aan kerk naar links – aan verkeerslichten aan de kerk rechtdoor

Verzekering

Bij ongeval:

Al onze spelers, oefenjeugd en trimmers en de meeste ploegverantwoordelijken die in regel zijn met hun lidgeld, zijn aangesloten bij de Belgische Hockeybond. Die regelt de extra sportverzekering.

Het formulier voor lichamelijke ongevallen kunt U hier downloaden. U kunt dit document ook vinden in de rode map bij de computer in de Mansion.

Wat te doen bij een ongeval?

  1. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om hem op de hoogte te brengen
  2. Vul het formulier in – laat de verzorgende arts het medisch gedeelte invullen - en doe het in de zwarte doos achter de bar om te laten tekenen en stempelen
  3. Stuur  het ingevulde formulier op naar het volgende adres: ARENA JOSEPH II Straat 36-38 - 1000 BRUSSEL
  4. Bewaar alle documenten die betrekking hebben op de gekregen zorgen en voorgeschreven geneesmiddelen.
  5. Breng eerst alles binnen bij de mutualiteit.
  6. Na vergoeding door uw mutualiteit, stuurt u alle facturen en onkostennotas naar ARENA samen met de afrekening van de mutualiteit.
  7. Houd ARENA op de hoogte van de evolutie van de kwetsuur (verergering, verlenging, genezing) door hun de medische rapporten te bezorgen.

Verzekerde waarborgen (en clausule tanden):

Medisch attest voor senioren:

Het administratief reglement van de Bond bepaalt dat leden die in een officiële Seniorencompetitie opgesteld worden, vóór 15 oktober van elk seizoen een attest op erewoord dienen af te leveren bij de Secretaris van hun club. Daarin dient vermeld dat ze in de afgelopen zes maanden een medisch onderzoek hebben ondergaan dat hen geschikt verklaart voor de hockeysport. Het ontbreken van dergelijk attest heeft tot gevolg hebben dat U niet verzekerd bent en dat U dus niet kan meedoen aan wedstrijden en trainingen.

Download hier het document.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.