• Club
  • Diensten
  • Noodgevallen

Noodgevallen

Veiligheid

Een hockeyspeler is ALTIJD voorzien van been- en tandbescherming. Zonder deze beveiliging worden spelers in GEEN GEVAL toegestaan op trainingen en wedstrijden. De ouders dragen hiervoor de verantwoordelijkheid en niet de ploegmanagers of -coaches! Lees ook verder wat betreft de clausule van de verzekering in geval van letsel aan tanden.

Eerste hulp

Er bevindt zich eerste hulpkit in het clubhuis. Het spreekt voor zich dat iedereen moet meewerken om die kit volledig te houden. Wanneer u iets uit de kit verbruikt, vragen wij u dit op te noteren en aan de bar mee te delen. 

Ziekenhuis

Het meest nabije ziekenhuis met spoeddienst is:

AZ KLINA
Augustijnslei 100
2930 Brasschaat

Gemeentepark uitrijden – naar rechts tot de kerk – aan kerk naar links – aan verkeerslichten aan de kerk rechtdoor

Verzekering

Bij ongeval:

Al onze spelers, oefenjeugd en trimmers en de meeste ploegverantwoordelijken die in regel zijn met hun lidgeld, zijn aangesloten bij de Belgische Hockeybond. Die regelt een aanvullende sportverzekering.

Het formulier voor lichamelijke ongevallen kunt U  >>> hier downloaden.

Hierbij alvast wat info over de te volgen procedure mbt de aanvullende verzekering van de club/hockeybond.

1. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om hem op de hoogte te brengen.

2. Vul het formulier van de VHL in – laat de verzorgende arts het medisch gedeelte invullen of het rapport arts/ziekenhuis als bijlage toevoegen – en laten afstempelen en tekenen op de club.

3. Stuur het ingevulde formulier op naar het volgende adres:  BELFIUS -  Karel Rogierplein 11 - 1210 Brussel. Zij bevestigen dan de opening van een dossier.

4. Bewaar alle documenten die betrekking hebben op de gekregen zorgen en voorgeschreven geneesmiddelen. 

5. Breng EERST alles binnen bij uw mutualiteit. 

6. Na vergoeding door uw ziekenfonds, stuurt u alle facturen en onkostennotas naar BELFIUS samen met de afrekening van het ziekenfonds. 

7. Houd BELFIUS op de hoogte van de evolutie van de kwetsuur (verergering, verlenging, genezing) door hun de medische rapporten te bezorgen.

Als u de documenten bezorgt per mail (of op de club achter de bar),  kunnen we tekenen/ afstempelen namens de club en vervolledigen waar nodig.

 

Dan kan het opgestuurd worden naar verzekeraar Belfius. 

hierbij alvast wat info over de te volgen procedure mbt de aanvullende verzekering van de club/hockeybond.
 
1. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om hem op de hoogte te brengen (is dus reeds ok)
 
2. Vul het formulier van de VHL in – laat de verzorgende arts het medisch gedeelte invullen of het rapport arts/ziekenhuis als bijlage toevoegen – en laten afstempelen en tekenen op de club.
 
3. Stuur het ingevulde formulier op naar het volgende adres: 
ARENA NV -  NERVIERSLAAN 85 bus 2  - 1040 BRUSSEL. Zij bevestigen dan de opening van een dossier. 
 
4. Bewaar alle documenten die betrekking hebben op de gekregen zorgen en voorgeschreven geneesmiddelen. 
 
5. Breng EERST alles binnen bij de mutualiteit. 
 
6. Na vergoeding door uw ziekenfonds, stuurt u alle facturen en onkostennotas naar ARENA samen met de afrekening van het ziekenfonds. 
 
7. Houd ARENA op de hoogte van de evolutie van de kwetsuur (verergering, verlenging, genezing) door hun de medische rapporten te bezorgen.
 
de documenten heb ik dus al zelf getekend/ afgestempeld namens de club; na vervollediging kan het opgestuurd worden naar verzekeraar Arena.
Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.