• Nieuws

Heren 1, Dames 1, Familie

Familie Rubens & Rubens in actie

Op veel hockeyclubs zijn er heel wat spelers van dezelfde familie actief. Bij Dragons die niet alleen een (top)sport club maar ook een familiale club wil zijn, is dit zeker het geval. We zien soms zussen / broers binnen eenzelfde team spelen.

Aanstaande zondag spelen het Dames 1 en Heren 1 team thuis met vertegenwoordiging van de familie Rubens in beide topteams. Zus Ellen zal het zondag met Dames 1 opnemen tegen Gantoise en broer Robbert komt zondag ook in actie tegen Daring!

Ellen Rubens heeft alle jeugdcategoriƫn doorlopen bij KHC Dragons. Vorig seizoen PO finaliste met de GU19, speelde ze twee seizoenen geleden en vorig seizoen reeds wedstrijden met Dames 1. Zij werd geselecteerd als Begold U18 voor deelname aan het EK in Cork (IRL) deze zomer.

Ook Robbert Rubens speelde zijn ganse jeugd bij KHC Dragons. Dit is het 4de seizoen dat hij deel uitmaakt van het Heren 1 team, met intussen 2 titels van Belgisch kampioen en een Bronzen EHL medaille. Robbert zit ook in de Belgische selectie voor deelname aan het EK U21 later dit jaar.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.