• Nieuws
  • Ijsjes van de junior club voor de allerkleinsten

BU19-1

BU19-1 weer op het juiste pad

Na de mindere prestatie van vorige week worden de ruggen gerecht en de sticks geslepen. De wetenschap dat de strijd op en tegen Brax een zes punten wedstrijd is geeft daarbij nog extra energie.

Als een echt A-Team wordt het strijdplan met overtuiging en expertise uitgevoerd "I love it when a plan comes together" . Vanaf de warming up moet het voor vriend en vijand duidelijk zijn; Dragons is gekomen om te winnen. Met technisch en tactisch, en bij vlagen, mooi hockey laat Dragons zien hoe je een teamsport moet spelen en ervan genieten. En genieten doet ook het Dragons deel van het publiek; van de uitvoering én van 2 – 3 uitslag. De combinatie van individuele kwaliteit én team kwaliteit begint steeds meer vorm te krijgen en de nu bereikte zesde plaats op de ranglijst biedt uitzicht op meer. Meer mooi hockey en meer resultaat tegen de echte top ploegen. Komende zaterdag om 15.00 gaat BU19 1 de strijd aan met koploper Pingouin, een wedstrijd waar we reikhalzend naar uitzien en met ons, dat weten we zeker, vele trouwe toeschouwers.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.