• Nieuws
  • BU19-1 erkent meerdere in Racing

BU19-1, Racing

BU19-1 erkent meerdere in Racing

De lichte euforie die bezit had genomen van het team na de prachtige overwinning op La Rasante veranderde in een lichte deceptie na de smadelijke nederlaag tegen Racing. Bestaat er zo iets als een lichte deceptie? In gewone taal: zwaar kl… .

 

Toegegeven, zoals eerder gemeld, Racing is een kwaliteitstegenstander maar tegen zulke opponenten moet het beste in het team boven komen. Dat is helaas niet het geval. Een goed deel van de wedstrijd kan Dragons nog bijbenen maar naarmate de tijd verstrijkt lijkt bij een aantal spelers de focus te vervagen en fysieke conditie af te nemen en daarmee komt de kans op een behoorlijke teamprestatie zwaar op de helling te staan. Aan de 1 – 5 eindstand is niets af te dingen, aan de achtste plaats op de ranglijst wél. Dat is ver onder onze stand.

Om met een knipoog de draad weer op te vatten een aforisme toegeschreven aan een Oostenrijkse generaal in de WO 1: "Die Lage ist hoffnungslos aber nicht ernst". Komende zaterdag zal het team laten zien dat in een zes punten wedstrijd uit een ander vaatje getapt wordt en dat die zes punten uit Boom mee naar huis genomen zullen worden.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.