• Nieuws
  • Live gestreamde wedstrijden kan je herbekijken!!

Sport diëtiste Stefanie Scheirlynck komt naar Dragons

"De jeugd is de toekomst van de club", een boutade die je wel vaker hoort want het is ook waar natuurlijk.

Daarom omkaderen we onze jeugdteams ook zo goed mogelijk met professionele trainers, enthousiaste coaches en managers, opdat ze als speler en als mens kunnen ontwikkelen en doorgroeien.

Daarbij hoort natuurlijk gezonde voeding! Daar is iedereen het over eens, maar wat is gezonde voeding, en meer specifiek, wat is gezonde voeding voor sportende kinderen. In de media vind je zoveel uiteenlopende meningen over het goed en slecht zijn van allerlei voedingswaren en dieetvormen, dat het moeilijk wordt het bos tussen de bomen te zien.

Het jeugdbestuur en de junior club hebben dan ook het initiatief genomen om hierover een infoavond te organiseren op woensdag 12/10 om 20u00. Sport diëtiste Stefanie Scheirlynck komt naar Dragons om ons meer uitleg te geven over een gezond sportdieet. Stephanie werkt al jaren samen met professionele sporters en hielp een aantal van onze medaillewinnaars zich klaar te stomen voor Rio. Ik ben er zeker van dat iedereen op de club baat heeft deze avond te volgen en er veel van kan opsteken.

Inschrijven kan via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wacht niet te lang met inschrijven want de plaatsen zijn beperkt!

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.