• Nieuws

Heren 1, Dames 1, Derby, Antwerp

Zondag de clash van Noord Antwerpen

Zowel Dames 1 ( 12u) als Heren 1 ( 15u) spelen aanstaande zondag in St-Job tegen den Antwerp.

Onze buren noemen het zelf “Supersunday” en zoals voorgaande jaren is aldaar voor €15,- weer een voucher te krijgen voor 3 bordjes bam eetkramen naar keuze.

Wat heel spijtig is voor de herenwedstrijd, is dat Sander Baart niet speelgerechtigd is ( althans voorlopig) . De geboren en getogen Antwerp speler, komt net terug van een zeer succesvolle carrière bij het Nederlandse Oranje Zwart en was jaren onderdeel van het roemruchte Nederlandse Elftal.

Helaas heeft Antwerp hem vergeten in te schrijven en de reglementen van de Bond zijn duidelijk, maar keihard.

Antwerp zal Sander Baart echter as zondag gewoon opstellen. Ze hebben immers een procedure/beroep opgestart om Baart dit seizoen alsnog te laten spelen in Eredivisie .

Onze boys moeten dus gewoon lekker hun potje gaan spelen en winnen. Hopelijk voor Sander en Antwerp gaat het allemaal goed komen.

Onze Dames hebben 0 punten, maar spelen toch zeer goed. Tegen Leuven gingen de dames onterecht onderuit, tegen Braxgata ging het met vlagen zeer goed, maar deze kampioenskandidaat is nu nog een maatje te groot. Vorig jaar ging Dames 1 stunten bij Antwerp. Laat dat nog maar eens gebeuren!!

Kom supporteren!! FORZA DRAGONS

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.