• Nieuws
  • Speelbal, hockey voor de aller kleinste

Junior Club

Dragons Junior Club Clinic

Wat zijn we bij Dragons trots op onze jeugdspelers! Kijk eens hoeveel van "onze eigen jongens " in H1 spelen én in het Belgisch Olympisch team.

Dat moet, ook voor de toekomst, gekoesterd worden. De Dragons Junior Club heeft daarom op de eerste dag van de nieuwe competitie het initiatief genomen om onze jongste jeugd samen te brengen met de Top jeugd.

Nadat de jongsten met hun ouders van een zonnige en smakelijke brunch hadden genoten maar moesten toezien dat de Boys U19 een smadelijke nederlaag te verwerken kregen, wordt het C-Veld ingeruimd voor een "juniors4juniors clinic". Onder leiding van onze nieuwe TD Gilles van Hesteren komt een aantal technieken aan bod waaronder de shoot out. Het is duidelijk dat de keepers het niet makkelijk hebben tegen de slimme en doordachte acties van de jonge aanvallertjes. Er gaan heel wat ik-heb-gescoord-vuistjes in de lucht. Plezier en prestatie gaan ook hier weer duidelijk samen.

Dragons laat weer eens zien een echte familieclub én een ware topclub te zijn. De Junior Club heeft nog heel wat acties in petto, blijf de website in de gaten houden.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.