Zondag huldiging van onze 6 zilveren olympiers

Nu zondag huldigen we de KHC Dragons Red Lios met signeersessie tijdens Dorpsdag van Brasschaat!

In samenwerking met de gemeente Brasschaat gaat KHC Dragons haar zilveren olympiers huldigen. Dit zal doorgaan tijdens de Dorpsdag op 4 september (met stand van KHC Dragons aan Brasserie Excelsior) op het groot podium naast de kerk om 17.30u. Na de huldiging houden Felix, Thomas, Florent, Arthur, Alex en Manu een signeersessie op een mooie miniposter voor alle fans (poster wordt ter beschikking gesteld). Er wordt een massale opkomst verwacht, dus kom op tijd!! De schrijvende pers en TV zullen ook aanwezig zijn.

KHC Dragons mag heel fier zijn op de 6 eigen spelers die met de Red Lions historie schreven met het winnen van een zilveren medaille. Daarbij mogen we de wegens een blessure uitgevallen Jeffery Thys niet vergeten immers ook hij leverde een belangrijke bijdrage.

Deze topsporters hebben letterlijk alles opgegeven voor hun sport en verdienen een grootse huldiging. Onze dank gaat ook uit naar de KBHB, de andere Red Lions spelers inclusief staf, onze eigen Heren 1 staf, nu en in het verleden, de jeugdtrainers en de teamgenoten uit onze eerste ploeg die hun kameraden vol steunden.

Tot slot een groot woord van dank aan de ouders van de jongens voor de mooie opvoeding die zij hen succesvol gaven en de vriendinnen voor de opofferingen.

Laat deze prestatie een voorbeeld zijn voor onze talrijke jeugd! Flex, Toma, Flo, Tuur, Jimmy, Jeff en Stokkie... BEDANKT!

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.