• Nieuws
  • Clubhuis Mansion of Dragons op zoek naar nieuwe uitbaters

G-Hockey Drakenfestival - 20/05/2024

10 Jarig JUBILEUM G-HOCKEY DRAGONS: een FANTASTISCH SUCCES!!

Op 2e Pinksterdag, maandag 20 mei 2024, werd op de velden van KHC Dragons het Drakenfestival gehouden ter gelegenheid van 10 jaar G-Hockey op onze Club.

Op 10 jaar tijd is het Dragons G-Hockey gegroeid naar een team met meer dan 30 spelers met in de rangen een aantal heel getalenteerde spelers die als Red Giants (het nationale Belgische G-hockeyteam) met succes deelnamen aan de Special Olympics World Games in Berlijn en het EC in Mönchengladbach in 2023.
 
De G-hockeyers van Dragons trainen wekelijks op het hoofdveld en nemen ook regelmatig deel aan G-hockey tornooien en speciale evenementen zoals de EHL in Amsterdam en de Special Olympics in Mechelen in 2023. Dit jaar wonnen de Dragons G-Hockeyers goud op de Nationale Spelen/Special Olympics van La Louvière. 

Het 10-jarig jubileum werd in totaal door 130 G-hockeyers uit België en Nederland met competitieve en recreatieve wedstrijden gevierd.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het Dragons G-Hockey Drakenfestival de Vlaamse pers heeft gehaald:
Gazet van Antwerpen: 10 Jaar G-Hockey bij Dragons
Brasschaatse Film: Feestelijk G-Hockeytoernooi bij KHC Dragons

Aan Lyne, Agnieszka, Jan, Helène, Vincent, al onze enthousiaste G-Hockeyers en iedereen die heeft bijgedragen tot dit succes:

Dank, 1000 maal dank!!

Met de steun van onze trouwe sponsors en

            

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.