• Nieuws

Clubhuis Mansion of Dragons op zoek naar nieuwe uitbaters

In goede verstandhouding werd besloten om de huidige uitbating op het einde van seizoen 2023-2024 te beëindigen en ondertussen op zoek te gaan naar nieuwe exploitanten.

Het Bestuur wenst van de gelegenheid gebruik te maken om Sam en Kristof te danken voor hun inzet en voor de constructieve manier waarop zij en hun team, de Mansion de afgelopen jaren gerund hebben.

De vacature voor een nieuwe exploitant wordt bij deze officieel geopend.
Mocht u zich geroepen voelen als kandidaat-opvolger van Sam en Kristof, vervolledig dan het invulformulier achter deze link en wie weet bent u de volgende uitbater van het mooiste clubhuis van Brasschaat. Aarzel zeker niet om deze link door te geven aan potentiële kandidaten en/of geïnteresseerde relaties buiten de club!

Tot slot houden wij eraan om Sam en Kristof zelf aan het woord te laten:

Beste Dragons-leden,
Lieve Dragons-Vrienden,

Gedurende drie en een half seizoen hebben wij, Sam en Kristof, jullie allemaal, jong en oud, groot en klein, grootouders, ouders, jongens en meisjes, van Speelbal, Oefenjeugd en U7, over de Mineuren tot aan Heren 1 en Dames 1, kortom DRAGONS, met ongelofelijk veel plezier ten dienste gestaan. Wij hebben onze uiterste best gedaan om van de Mansion voor ieder van jullie een tweede thuis te maken. En na een moeilijke start in volle Coronapandemie denken wij te mogen stellen dat we in dit opzet geslaagd zijn.

De Mansion kreeg binnenin een complete facelift, de centrale tribune evenals twee secties van het terras werden met de steun van enkele clubsponsors van een unieke tentoverkapping voorzien, er werd nieuw meubilair aangeschaft, er werden lockers in de White House geconstrueerd, DJ Svekke is ondertussen een vaste waarde geworden tijdens de thuismatchen, de volledige toog werd vernieuwd … maar bovenal hebben wij getracht om die unieke Dragons Clubsfeer te ondersteunen en te versterken.

Vandaag delen wij jullie met een dubbel gevoel mee dat wij besloten hebben om de samenwerking met Dragons op het einde van dit hockeyseizoen te beëindigen.

Wij houden eraan om het Bestuur te danken voor het vertrouwen dat in ons gesteld werd en voor de kansen die men ons geboden heeft.
Wij danken ook onze vele medewerkers die hun schouders mee onder de Mansion 2.0 hebben gezet. De toewijding, ernst en werkethiek die ze allemaal getoond hebben, lagen volledig in het verlengde van onze eigen waarden.
Maar wij willen in de eerste plaats u, de leden van de Club, van ganser harte danken voor de trouw, voor het geloof in waar wij voor staan en vooral, voor de warme vriendschap die wij hebben mogen ondervinden.

Welke uitdagingen de toekomst brengt, weten wij op dit ogenblik niet.
Waar wij wel zeker van zijn, is dat wij ieder van u tot op het einde van seizoen 2023-2024 zullen blijven dienen en er alles aan zullen doen om uw passage in de Mansion onvergelijkbaar aangenaam te maken.

Tot snel in uw en onze Mansion,

Sam en Kristof

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.