• Nieuws

Fantastische Kick-Off Clinic voor de Jongste Jeugd

Afgelopen vrijdag (8 september 2023) was het een dag vol sportiviteit, enthousiasme en inspiratie bij KHC Dragons in Antwerpen, België, toen Heren 1 en Dames 1 van de club een fantastische Kick-Off Clinic organiseerden voor de jongste jeugd. Het evenement werd nog specialer doordat enkele van de meest getalenteerde medaillewinnaars van het Belgische nationale hockeyteam, bekend als de Red Giants, Red Lions en Red Panthers, aanwezig waren om de jonge spelers te inspireren.

De Kick-Off Clinic werd bijgewoond door tientallen jonge hockeyfans, variërend in leeftijd van 6 tot 12 jaar oud. De dag begon met een opwarmingsessie waarbij de kinderen hun fysieke vaardigheden en hockeytechnieken konden verbeteren onder begeleiding van enkele van België's meest gevierde hockeyhelden.

De Red Giants, Red Lions en Red Panthers zijn internationaal geprezen teams, bekend om hun uitmuntendheid op het hockeyveld. Spelers zoals de Red Lions, die de gouden medaille wonnen op de Olympische Spelen van 2020, hebben de lat hoog gelegd voor aspirant-hockeyers overal ter wereld. Tijdens de clinic deelden deze inspirerende atleten hun persoonlijke ervaringen, technische inzichten en motivatie met de jonge spelers.

De jonge hockeyers kregen de kans om vragen te stellen aan de Red Giants, Red Lions en Red Panthers, wat resulteerde in boeiende en inspirerende gesprekken over doorzettingsvermogen, teamwork en het nastreven van dromen. Deze interactieve sessies gaven de jonge spelers niet alleen inzicht in de professionele sportwereld, maar gaven hen ook het vertrouwen om hun eigen hockeyambities na te streven.

Naast de geweldige coaching en inspirerende gesprekken, werden de jonge deelnemers ook getrakteerd op handtekeningen en foto's met hun idolen, wat een onvergetelijke ervaring opleverde. De dag werd afgesloten met een informeel samenzijn waarbij de jonge hockeyers en de Red Giants, Red Lions en Red Panthers samen tijd doorbrachten, wat de band tussen generaties hockeyers versterkte.

De fantastische Kick-Off Clinic bij KHC Dragons voor de jongste jeugd zal ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten op de jonge spelers. Het evenement toonde de kracht van sport als een middel om te inspireren, te verbinden en aspiraties te koesteren. Met de steun en mentorship van deze fantastische atleten, kan de toekomst van het Belgische hockey alleen maar helderder schijnen. Dit was een dag waarop de jonge hockeygeneratie de kans kreeg om te leren van de besten, en dat is een ervaring die hen ongetwijfeld zal helpen groeien en gedijen in de wereld van het hockey.

Heeft u zelf nog leuke foto's van deze activiteit? Bezorg ze ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gelieve de foto's met zo hoog mogelijke resolutie door te sturen aub.

Dit aritkel werd gegenereerd door artificiele intelligentie.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.