• Nieuws

KHC Dragons traint Weerbaarheid

Voor alle meisjes vanaf 15 jaar (U16) en hun mama's die zich af en toe onveilig voelen ...

Gaat uw dochter met de fiets naar school, de sportclub, de jeugdbeweging,...?
Als ouder zijn we toch altijd een beetje bezorgd, niet? Iedereen herinnert zich spijtig genoeg het verhaal van vrolijke spring-in’t-veld Julie Van Espen.
Belangrijk is dat meisjes en vrouwen meer zelfvertrouwen krijgen waardoor ze weer-baarder worden en durven voor zichzelf opkomen.

PIOEN vzw biedt weerbaarheidstrainingen aan voor meisjes vanaf 15 jaar (U16) om hen via simpele technieken weerbaarder te maken. De ervaren initiators van PIOEN trainen u in alertheid, assertiviteit en verdedigingstechnieken.
 
KHC Dragons organiseert daarom voor al haar jeugdleden vanaf 15 jaar en hun mama’s een weerbaarheidstraining.

Deze sessie zal doorgaan op zaterdag 4 februari van 09.45 tot 13.00 in het Atheneum van Brasschaat
(ingang parking links van woning Van Hemelrijkclei 83).

Wil u graag deelnemen? Schrijf je dan snel in via DEZE LINK. Snel zijn is de boodschap want de inschrijvingen zijn beperkt.

De sessies worden gratis aangeboden door PIOEN vzw. Verdediging is dan ook een basisrecht! KHC Dragons wil dit prachtig initiatief graag steunen en vraagt een vrijwillige bijdrage van 10 € per inschrijving. Deze bijdrage kan cash betaald worden op de dag van de sessie. Deze bijdrage gaat integraal naar PIOEN vzw.
Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.