• Nieuws
  • Auto Natie Group sponsort KHC Dragons

Auto Natie Group sponsort KHC Dragons

Beginning of a new era ...

Na een samenwerking van meer dan 14 jaar met SCANCAR, slaan we vandaag een bladzijde om en begint KHC Dragons aan een nieuw tijdperk. We doen dit uiteraard niet zonder eerst onze welgemeende dank uit te spreken voor een uniek en langlopend partnerschap waarbij de club en haar spelers, speelsters en coaches steeds hebben kunnen rekenen op een perfect wagenpark en de flexibele inzet van tal van medewerkers. Christophe en Rene Denayer, Marc Stuyck, Carl Vanhole en vele, vele anderen: hartelijk dank!!

Een waardige opvolger voor SCANCAR vinden, was allesbehalve een sinecure ...
 
Het is dan ook met gepaste trots dat wij u onze
NIEUWE voertuigsponsor kunnen voorstellen:
 
Auto Natie Group
 
Auto Natie Group is een toonaangevend mobiliteitsbedrijf bestaande uit 12 trotse leden in regio Antwerpen-Mechelen. Zij zijn officiële verdeler van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen.

Zij verkopen en onderhouden nieuwe wagens, directiewagens en kwalitatieve tweedehandswagens. Voor carrosserieherstellingen beantwoorden ze aan het kwaliteitslabel van Wondercar. Auto Natie Group heeft ook een 4-tal Van Centers die zich specialiseren in de specifieke markt van de bedrijfsvoertuigen. Het is de ambitie om klanten een uitmuntende service te geven met kennis van zaken. Auto Natie Group streeft ernaar om innovatieve experts te zijn in hun vak en hun klanten, particulier of zakelijk, te gidsen in élke stap van het aankoopproces. Dit met 100% inzet en eerlijk advies.

Laat je gidsen door Auto Natie Group.

Jean-Pierre De Roeck, Managing Director van Auto Natie Group, benadrukt dat de waarden die men binnen Auto Natie Group nastreeft, verrassend dicht aansluiten bij de waarden die KHC Dragons nastreeft: inzet, team spirit, respect, ... De hockeysport is een toonbeeld van fair play en met het streven naar het hoogst mogelijke van KHC Dragons wou Auto Natie Group zich graag associëren.

Afgelopen dinsdag werden er zo'n 13 voertuigen door spelers, speelsters en coaches in ontvangst genomen en vanaf vandaag zullen de Dragons Audi Q3 Sportback's, de Audi Q2's en de VW Polo's onze parkings (en die van de tegenstanders) regelmatig sieren.

Samen met Auto Natie Group begint KHC Dragons aan een nieuw tijdperk. Wij durven nu reeds uitkijken naar een even intensief en langlopend partnerschap en samen met Auto Natie Group wensen wij alle spelers, speelsters en coaches een ...

veilige en behouden rit en een
uiterst succesvol kampioenschap.

Ontdek HIER alles over Auto Natie Group!!

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.