• Nieuws

Wedstrijdprotocol INDOOR hockey - Geldig vanaf 20/11/2021

Lees hier hoe je veilig aan de INDOOR wedstrijden kan deelnemen:

Het virus tiert (helaas) opnieuw welig.
Reden genoeg om het Indoor-protocol van de KBHB onder de aandacht van alle spelers en begeleiders te brengen:

De Krachtlijnen:

 • Verplichte controle van het Covid Safe Ticket - Vlaanderen
  Vanaf 50 personen binnen.
  De verplichte CST-controle vanaf 12 jaar en 2 maanden geldt niet voor de spelers, enkel voor de toeschouwers.

 • Verplichte controle van het Covid Safe Ticket - Wallonië en Brussel
  De controle van het CST is verplicht vanaf de leeftijd van 16 jaar voor alle aanwezigen, ook de spelers. Dit is in tegenstelling tot de maatregel die in Vlaanderen wordt toegepast (zie hierboven).

 • Verplicht dragen van een mondmasker
  Het dragen van een mondmasker is verplicht in alle binnenruimtes voor iedereen vanaf 10 jaar. Het masker mag enkel af tijdens het sporten voor spelers en trainers of tijdens het douchen (in de kleedkamer moet het mondmasker gedragen worden!). De verplichting geldt niet voor de mensen die aan tafel zitten in de cafetaria/het restaurant. Hier gelden de horecaregels.

 • Geen uitstel van wedstrijden mogelijk!
  Het beperkte aantal beschikbare ‘zaaluren’ en de indoor programmatieproblematiek laten niet toe om wedstrijden te herprogrammeren.
  In geval een team wegens te weinig spelers niet kan aantreden, zal een forfait worden aangerekend. Probeer daarom zoveel mogelijk vervangers te vinden voor spelers die niet kunnen/mogen spelen.
  Er zal geen forfaitboete worden aangerekend aan de club indien minstens 2 medische attesten worden voorgelegd die bevestigen dat de spelers een positieve test hebben ondergaan (keeper inbegrepen, stafleden worden niet meegerekend).

Het volledige Indoor Wedstrijdprotocol vind je HIER.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.