Competitie Eredivisie

Competitie in Eredivisie terug van start op 22/11/2020

De hockeycompetities liggen al enkele weken stil vanwege de gezondheidssituatie in ons land. Maar vanaf zondag 22/11 komt hier verandering in! De Eredivisie bij de dames en de heren gaat dan nml. weer van start.

De Federatie heeft een zeer strikt gezondheidsprotocol uitgewerkt, waaronder de wedstrijden in de Eredivisie zouden kunnen hervatten. Na validatie van dit protocol door de medische deskundigen van de overheid, hebben we nu de officiële goedkeuring ontvangen van de bevoegde autoriteiten, voor de hervatting van onze Eredivisie kampioenschappen. 

Zo snel mogelijk de hockeykampioenschappen op het hoogste niveau hervatten is essentieel, om meer dan één reden: om een Belgisch kampioen te bepalen, natuurlijk, maar ook om de “Europese tickets” toe te wijzen. Bovendien is het in dit Olympische jaar van cruciaal belang dat onze atleten in een continu ritme van wedstrijden en fysieke inspanning blijven.

Goed nieuws dus!
Eredivisieteams zullen weer kunnen trainen en wedstrijden spelen!
Maar de “conditio sine qua non” hiervoor is de volledige naleving van het goedgekeurde sanitair protocol.

Het uitgebreide protocol vind je HIER

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.