Magnus wijndegustatie

Vrijdag 13 dec @ The Mansion

Magnus Kwaliteitswijnen en KHC Dragons.  We hebben er een nieuwe sponsor bij!

Magnus Kwaliteitswijnen bestaat sinds 1984 en is gespecialiseerd in het ter plaatse selecteren, invoeren en verdelen van wijnen met een interessante prijs/kwaliteit verhouding. Het gamma bestaat uit meer dan 500 betaalbare wijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Zuid-Afrika, Chili, Argentinië, Australië, enz.... Er zijn 4 filialen met degustatieruimte te Deurne (Antw), Kontich (Antw) en Leuven (Brabant) en Zaventem (Brus). U bent er als particulier van harte welkom elke dag (behalve zondag) van 9 tot 18 uur doorlopend. Er staan altijd minstens 20 à 25 wijnen te proeven en er is steeds iemand aanwezig om u met raad en daad bij te staan. Én al vanaf 85 Euro (incl BTW.) wordt er GRATIS aan huis geleverd in heel België!

Magnus organiseert op vrijdag 13 december een degustatie met uitgelezen feestwijnen in the mansion. U kan naar believen komen proeven, het is de ideale gelegenheid om uw kelder aan te vullen met het oog op de feestperiode! Bovendien vloeit een deel van de opbrengst hiervan terug naar onze clubkas, dit kunnen we dan investeren in onze dagelijkse werking.
--->  hier  inschrijven 

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.