• Nieuws
  • Dragons classic rally 2017

Dragons Classic Rally

Inschrijven voor de Dragons Classic Rally op 22 september kan vanaf nu!!

 

In de eerste plaats zijn wij zeer verheugd te kunnen aankondigen dat ook dit jaar de DRAGONS Classic Rally zal georganiseerd worden en wel op Zondag 22 september 2019

In het verleden, steunden velen onder jullie dit unieke event dankzij uw deelname en we willen u daarvoor nogmaals van harte bedanken! Uw bijdrage heeft er mede voor gezorgd dat we met grote fierheid de club een mooie cheque mochten overhandigen.

Het ingezamelde bedrag zal zoals afgesproken hoofdzakelijk worden besteed aan de verdere ontplooiing van onze fantastische groep G-hockeyers. Van nieuwe shirts over professionele hockeytrainingen tot binnen-en buitenlandse wedstrijden ... Allemaal zaken die financieel zwaar zijn maar die dankzij de organisatie van deze Rally nu iets gemakkelijker haalbaar zijn!

Heel wat mensen hebben er mee voor gezorgd dat de Rally van 2018 een geslaagd event is geworden: alle deelnemers (uiteraard), de milde sponsors, de onmisbare vrijwilligers maar ook de technische staff die ervoor zorgde dat het roadbook ons op plaatsen bracht waar we nog niet geweest waren, …. en nog heel wat gepassioneerde oldtimer fanaten die zich onvoorwaardelijk achter de schermen hebben ingezet om, samen met ons, de Dragons Classic Rally een verdiende plaats bij de Classic Car events te bezorgen.


Bij het begin van de herfst van 2019 hebben we opnieuw voor een geraffineerde Rally gezorgd met een gevarieerd programma waarbij de hockey-beleving natuurlijk nooit ver weg is

Programma

• 8:00 uur: Ontbijtbuffet bij SCANCAR, Kapelsesteenweg 76, Brasschaat
• 9:00 uur: Briefing van de Tour.
• 9:15 uur: Vertrek eerste wagens
• 10:30 - 11:30 uur: Versnapering onderweg
• 13:30 uur: Lunch @ The Mansion of Dragons
• 15:00 - 16:15 uur: Topmatch van Dragons Heren1


Deelname: 230 Euro per voertuig (2 personen)

Inbegrepen in uw deelnameprijs : ontbijtbuffet, ontvangstpakket, bewaakte en gereserveerde parking op Dragons, gedetailleerde roadbook, Despert-wijnen receptie met uitgebreide lunch in de Mansion met aansluitend de wedstrijd van Dragons H1.

U kan zich nu inschrijven via onderstaand formulier.

Schrijf je ---> hier in voor de Dragons Classic Rally
Wij kijken er alvast naar uit om samen met u van de 22ste september opnieuw een onvergetelijke en vooral leuke happening te maken.

Schrijf u snel in en nu reeds dank voor uw steun!

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.