• Nieuws
  • Als we goed spelen, zullen we winnen

Afscheid Jean Willems

Jean Willems en KHC Dragons nemen afscheid van elkaar

Na een lange en uiterst succesvolle samenwerking, hebben Jean Willems en KHC Dragons besloten, voor wat betreft het professionele, afscheid van elkaar te nemen.

De jongere hockeyspelers onder jullie weten het misschien niet, maar degene die meerdere jaren aan het hoofd stond van het eerste team van KHC Dragons, was één van de beste spelers van zijn generatie en van het Belgische hockey. Zijn staat van dienst spreekt voor zich: meer dan 300 selecties voor het nationale heren team, verschillende Europa Cups en twee World Cups, drie Belgische landstitels met KHC Dragons als speler... Zeggen dat Jean Willems een referentie is in het Belgische hockey is dan ook een eufemisme.

Na zijn carrière als topspeler en 2 seizoenen als T2 aan de zijde van Eric Verboom, ontpopte Jean zich tot de meest succesvolle hoofdcoach van Dragons ooit.

De kampioenschappen die Jean als coach de laatste jaren binnenhaalde, illustreren de mooie samenwerking. Succescoach Jean behaalde in de Belgische competitie 4 kampioenschappen, werd één maal tweede en één maal vierde en haalde elk seizoen de EHL met twee medailles als topresultaat.

Binnenkort kondigt KHC Dragons, naast de komst van Manu Stockbroekx, nog 3 nieuwe transfers aan, alsmede de samenstelling van de staff. De nieuwe ploeg is daarmee klaar voor het komende seizoen!!

KHC Dragons dankt Jean voor al zijn inzet en een schitterend tijdperk als speler en als coach. Na de zomerstop zal de club dan ook een gepast afscheid organiseren.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.