• Nieuws
  • Zondag komt Herakles op Dragons

Einde seizoen Dames1

Einde van een topseizoen met een topteam.

 

Het hockeyseizoen 2018-2019 van de Dragons Dames 1 zit er jammer genoeg op.

Met een seizoen dat misschien niet altijd van een leien dakje liep, mogen we toch wel heel trots zijn op de prestaties die we dit jaar, samen als team hebben neergezet.

Soms een wat moeilijk seizoen, met enkele ups en downs, maar telkens opnieuw zijn we ervoor blijven gaan.

Met een hele reeks blessures, enkele speelsters die het team in de loop van het jaar verlaten hebben en heel wat jonkies die daardoor moesten inspringen, hebben we het seizoen toch heel fijn kunnen afsluiten.

We hebben heel wat leuke momenten als team meegemaakt dit jaar, zowel op als naast het veld. De trip naar de Ardennen waar we sterker zijn uitgekomen en ook de vele, leuke, gezellige zondagavonden op de club. We zijn een hechtere groep geworden, meer dan enkel en alleen teammaatjes van elkaar, naar mijn gevoel heb ik er nieuwe vriendinnen bij ; )!

Maar jammer genoeg zijn er enkele speelsters, die volgend seizoen de kleuren van Dragons, niet meer zullen verdedigen.

O.a. Stephanie Rummens, Justine De Vooght, Cinda Sosa en Eline Roels zullen volgend seizoen niet meer met ons op het veld staan.

En elk van hen verdient het dan ook, om toch nog even in de bloemetjes gezet te worden!

Maar liefst 20 jaar speelde Rummie voor Dragons. Een topspeelster uit eigen jeugd die helemaal uitgroeide tot een vaste waarde van Dames 1. Een echte teamplayer die van zomaar een team, één team maakte.

Ook onze rugnummer 16 zal niet meer te bespeuren vallen op het veld, Justine aka Titi, heeft de moeilijke keuze gemaakt om de Rood-Blauwe kleuren om te wisselen voor de Paarse kleuren van Beerschot, dit na 8 seizoenen te hebben gespeeld bij Dames 1.

Na 3 seizoenen verlaat ook Cinda onze club. Deze Argentijnse furie bracht de FIRE in het team op cruciale momenten. Ook de keep on fighting spirit, hebben we zeker aan haar te danken!

Naast deze 3, zal ook onze Eline, speelster uit eigen jeugd en daarnaast ook de sfeermaakster van het team, op en naast het veld, ons volgend seizoen jammer genoeg niet meer vervoegen.

Alle 4 willen we hen super superhard bedanken voor de afgelopen seizoenen bij Dragons Dames 1. Eén voor één unieke speelsters, die met elks hun eigen kwaliteiten, een fantastische bijdrage vormden voor het team.

Als ik in naam van het hele team mag spreken, mag ik zeker en vast zeggen dat we: de inzet, de motivatie, de spirit, de energie, het karakter, …… (noem maar op) van deze 4 meiden ontzettend hard gaan missen.

Ondanks dat we dit seizoen op misschien toch iets meer gehoopt hadden, mogen we toch fier zijn op onze prestaties. We hebben zeer veel bijgeleerd en ik heb er het volle vertrouwen in dat we uit, alle speelminuten die we samen op het veld doorgebracht hebben, enorm veel geleerd hebben.

We willen onze supporters, familie en vrienden, de club, Jean-Louis Goethals voor de prachtige foto’s >>> klik hier, Philippe Nowé en Louis-Carl, onze cameraman Frank, onze fysio’s Ralph en Axelle, onze coaches Robbie en Gilles en natuurlijk ook alle speelsters van het team, immens bedanken voor dit fantastische seizoen!

Volgend seizoen zullen we er opnieuw staan om er de volle 200% voor te gaan.

FORZA DRAGONS

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.