• Nieuws

Dragons - Ducks 3-1

Dragons Hunted the Ducks !

Na de winterstop hebben de Dragons Dames 1 voor het eerst weer een winning game te pakken! De Dames versloegen de Waterloo Ducks (momenteel 2e in de poule) in een spannende thuiswedstrijd voor eigen publiek.

Na een krachtige, energieke en intense traningsweek stonden de Dames deze zondag om 15u aan de line-up, klaar om aan de wedstrijd te beginnen. Na een yell vol pit door Anabel Herzsprung was de game face on!

Dragons begon sterk en vol goede moed, dit zorgde al snel voor de openingsgoal door Abi Raye.
Dit al binnen de 10 minuten!
Ook Anabel Herzsprung, die voor het eerst weer op het veld stond na enkele weken afwezig te zijn, scoorde een goal. Van een comeback gesproken : )) !

Met een 2-1 voorsprong gingen we de rust in.
Maar het hoofd werd koel gehouden en het vuur werd constant aan de schenen van de Ducks gelegd! En zo scoorde vervolgens onze spaanse furie Coti Teves haar 1e goal van het seizoen (And still many more to come ).

Nadat het eindsignaal klonk, stond er 3-1 op het scorebord. Ondanks de regen en vermits de Ducks goed zijn met water heeft het toch niet geholpen en konden ze samen naar huis vliegen.
Als team hebben we dit weekend een topprestatie neergezet tegen een toch al niet te makkelijke tegenstander!
We willen de diehards die toch kwamen opdagen ondanks het slechte weer bedanken om voor ons te komen supporteren!

We hebben een moeilijke start, met veel blessures, gehad. Veel jeugdspelers hebben de laatste tijd hun beste beentje voorgezet om ons uit de nood te helpen. Daarvoor willen we hen super hard bedanken!
We hebben toppers van jeugdspelers, o.a. Lorane Vanneste, Elena Van Soetendaal, Jill Lootens, Amélie Van den Borg, Magali Roumen en Alix Mariën. Sommige onder hen konden reeds hun eerste minuutjes verzilveren bij de Dames 1. Ik ben er zeker van dat er nog vele minuten gaan bij komen!

 

Vanaf deze zondag zal “our one and only” Anso Roels opnieuw met ons mee aan de line-up staan! Na een lange revalidatie kan haar harde werk en “keep on going” spirit eindelijk beloond worden! We are happy to have you back :) !

Vol vertrouwen gaan we een nieuwe week in om dit weekend uit op Victory, onze volgende 3 punten te veroveren.

Hopelijk zijn jullie er ook weer bij!

FORZA DRAGONS

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.