• Nieuws

NY RECEPTIE 25 JANUARI

Vrijdag 25 januari vanaf 18 uur

Beste leden,
Bij deze nodigen we u graag uit voor onze nieuwjaarsreceptie op vrijdag 25 januari vanaf 18 uur.

Graag willen we met u het glas heffen op het nieuwe jaar en op de toekomst van onze club.

Na 6 jaar als voorzitter, boegbeeld & inspirator, met 4 titels van Belgisch Landskampioen met H1, en een zeer aanzienlijke Dragons' bijdrage in de Wereldkampioenstitel van de Belgian Lions, heeft Hans Borstlap dit gepaste moment aan om een stap opzij te zetten als Voorzitter van KHC Dragons.
Renaud Stiers & Philippe Nowé hebben besloten om, samen, de taken van (mede-) Voorzitters op te nemen en voort te zetten. Hans Borstlap zal als Ere-Voorzitter nog in verschillende bestuurscellen actief zijn.

KHC Dragons geniet niet alleen op lokaal & regionaal niveau een sportieve voorbeeldfunctie, maar ook in de hele Belgische hockeywereld. We wensen onze vooraanstaande positie niet alleen te handhaven, maar ook verder uit te bouwen.

De hockeysport in Belgie zit in de lift & we zijn overtuigd dat de recenste titel van Wereldkampioen de interesse in & geestdrift voor onze sport nog extra zal aanwakkeren. KHC Dragons wil als Club op die positieve golf blijven surfen maar dat zal niet gaan zonder een meer verregaande betrokkenheid van al onze leden.

Daarom ook deze warme oproep aan jullie allen om jullie steen of steentje bij te dragen bij de verdere uitbouw & groei van onze Club, de mooiste Hockeyclub van het land!

Hockeyclub Dragons, dat zijn wij allemaal!

 

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.