Thriller Dames1 - Antw

Thriller Dames1 - Antwerp eindigt in gelijkspel 

Afgelopen zondag (21/10) werd afspraak gegeven op KHC Dragons voor de laatste thuiswedstrijd van Dames 1 voor de winterstop. Zonnig weer, lekkere temperatuur, kortom een heerlijke dag om voor een laatste keer alles te geven voor eigen publiek.

Het belooft een topwedstrijd te worden tegen niemand minder dan de Dames van Antwerp. De meeste onder onze trouwe supporters weten immers dat een match tegen Antwerp altijd een verrassende, bloedstollende wedstrijd is en dat er strijd wordt geleverd tot het einde. Het is dan ook de enige echte Derby !

Niet gevreesd. Bij aankomst op de club klinkt “Despacito” door de boxen (thank you Vico) en al snel zijn de stembanden van de Dames opgewarmd en staan alle dames onder stoom om aan de opwarming te beginnen. Het Team stapt het veld op en ook Anne-Sophie Roels kan, na een lange revalidatie, eindelijk mee opwarmen met haar Team. “Back on Track @Anso - Happy faces, happy team”. Ook Fleur Verboven, de nieuwe jonki, die zich heeft toegevoegd aan de lijst van Dames , mocht mee starten.
Eline Roels herstelt momenteel van een kleine blessure maar we zijn er zeker van dat ze er volgende zondag weer bij zal zijn !

Twaalf uur. Het startsignaal wordt gegeven. Het team lijkt op het eerste zicht wat terughoudend maar al snel komt de Dragons-motor op gang en geven de Dames zich volledig en gaan voor elke bal. De knappe individuele acties en de PC die hiervan het gevolg zijn, worden jammer genoeg niet met een doelpunt beloond. De bal wil er maar niet in gaan.

2e helft. We beginnen er weer aan.
Antwerp kan een PC uitlokken en weet deze te verzilveren. Kopjes laten hangen en treuren is er niet bij. Integendeel. De achterstand spoort de Dames nog meer aan om verandering te brengen op het scorebord.

Maar dan volgen de tegenvallers elkaar op ...
Halverwege wordt de wedstrijd stilgelegd: Flor Teves verliest het bewustzijn en kan hierna niet meer spelen. Alsof dit al geen kleine ramp is, stapt ook Stephanie Rummens even later het veld af door een blessure.
En net op dat moment komt de ware team-spirit boven. Met slechts 14 spelers gaan de Dames vol in de aanval en weten ze een PC te bemachtigen die prachtig door Abi wordt afgewerkt (Abi, Abi, Abi – Raye,Raye,Raye - Who? - Abi Raye)

1-1! Het belooft nog spannend te worden ...
En het blijft inderdaad nagelbijten tot uiteindelijk de scheidsrechters het einde van de wedstrijd aangeven. Dragons Dames 1 hebben alles gegeven voor dit extra punt en behouden zo hun 4e plaats in Ere-Afdeling A.

Volgende afspraak op zondag 28/10 om 12 uur, uit tegen Wellington.

We hopen jullie allen te zien in Ukkel !!
Onze Dames rekenen erop !!

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.