EK Indoor Lotto Arena

Midden januari worden door de KBHB 2 Indoor Europese kampioenschappen georganiseerd in Belgiƫ

 

  • Van 12 tot en met 14 januari in de Lotto Arena voor heren
  • Van 19 tot en met 21 januari te Ukkel voor dames

 

Het is een prachtige gelegenheid om de jongeren en iets minder jongeren, top zaalhockey te laten ontdekken, en dit in een uniek kader.

De KBHB wil van beide events een groots hockeyfeest maken en daarom hebben zij, zoals jullie in bijlage kunnen lezen, bijzonder aantrekkelijke promoties uitgewerkt voor het EK in de Lotto Arena. Zij rekenen op jullie om met een grote groep voor onze Indoor Red Lions te komen supporteren.  Meer info vind u hier: club package

 

De organisatie is dringend op zoek naar enkele VRIJWILLIGERS:

-               Chauffeurs om teams en officials tussen hotel Crowne Plaza (voormalig Crest Hotel) en Lotto Arena te vervoeren (7km)

-               Liaison Officers voor de teams Polen/TsjechiĆ«/Denemarken/Zwitserland

Chauffeurs zijn er nog benodigd op:

-               Vrijdag 12/jan van 8u30-14u30 pendelen tussen hotel en Lotto Arena

-               Vrijdag 12/jan van 17u30-18u30 pendelen tussen hotel en Lotto Arena

-               Zaterdag 13/jan hele dag van 7u30-20u30 (of deel ervan indien geen hele dag mogelijk) pendelen tussen hotel en Lotto Arena

-               Zondag 14/jan om 17u30 van Lotto Arena naar Zaventem en terug om teams naar luchthaven te brengen (1 rit heen en weer)

Liaison Officers kunnen gedurende 4 dagen (van don 11/jan tem zon 14/jan) telefonisch standby staan voor hun team. Ze zijn de link tussen het team en de organisatie.

Indien je mee wil werken aan dit event kan je je als vrijwilliger aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.