Heren 1

Heren 1 krijgt nieuwe assistent trainer

Dragons heeft per volgend seizoen een nieuwe samenwerking met Craig Sieben (SA). Craig gaat Rollo Perez vervangen en zal samen met Jean Willems de verantwoordelijkheid krijgen over de eerste ploeg.

Daarnaast zal Craig betrokken zijn in de gehele jongens-top-lijn van Dragons.

Craig was de afgelopen jaren actief bij de Overgangsklasse club Leiden (LOHC) alwaar hij de opdracht had met eigen jeugd een stabiel overgangsklasse team te bouwen.

Voorzitter Hans Borstlap:
“Het feit dat Craig bij Leiden heeft bewezen, om met eigen jeugd iets moois op te bouwen, heeft onze aandacht getrokken. De parallellen met Dragons zijn overduidelijk. Daarnaast kregen wij van de Zuid Afrikaanse hockey legende, Paul Revington, een referentie die er niet om loog. Wij denken dat Craig een extra dimensie zal toevoegen aan ons team en de club.”

Craig: “Ik ben vereerd dat ik met Dragons Heren 1, een top 4 team in Europa, kan gaan meewerken en de kans krijg om met dit fantastische team en club te werken! “.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.