• Nieuws
  • Dragons kleedt zich met Osaka

Dragons kleedt zich met Osaka

 

Met trots melden wij een nieuwe langdurige samenwerking met Osaka.

Vanaf volgend seizoen gaat Osaka onze club voorzien van volledig nieuw ontworpen wedstrijdkledij.

Scapa, die vele jaren onze club kledij verzorgde, blijft onze club steunen als sponsor.

De switch binnen de club zal op korte termijn gelanceerd worden met een zeer interessante actie voor de leden.

Het persbericht dat Dragons en Osaka uitbrachten is als volgt:

KHC DRAGONS en OSAKA HOCKEY bundelen hun krachten voor zes #unstoppable jaren.

KHC DRAGONS en OSAKA HOCKEY tekenden net een exclusief zes jaar durende overeenkomst, met als doel is om club georiënteerde sportsmarketing te herdefiniëren in een zeer snel groeiende sport.

Deze overeenkomst zet een nieuwe standaard in de professionalisering van de hockeysport. KHC DRAGONS is dan ook zeer blij dat ze als allereerste club ooit het premium lifestylemerk OSAKA HOCKEY, hiervoor hebben weten strikken. Beide merken engageren zich zowel op als naast de pitch.

ON PITCH

KHC DRAGONS steekt zijn toekomstplannen en ambities duidelijk niet meer onder stoelen of banken. De kweekvijver zijn voor aanstormend talent en hofleverancier voor onze Nationale Teams: Red Lions en Red Panthers. De jeugd voorbereiden op een toekomst in het Europese tophockey.

Hans Borstlap (KHC DRAGONS voorzitter): ‘Geassocieerd worden met een iconisch hockeymerk zoals OSAKA HOCKEY, zal onze club ongetwijfeld een enorme boost geven om talentvolle jeugd aan te trekken, op te leiden en in de club te houden.’

Stephen Butler (CEO OSAKA): ‘#TeamOSAKA wist de voorbije jaren al de beste spelers ter wereld aan te trekken. Het gaat ons dus niet puur om het demonstreren van onze technische performance op het veld. Onze ambitie is absoluut om hockey naar het niveau te tillen waar het hoort en daarvoor willen we graag samenwerken met de beste clubs ter wereld. Kwaliteit is hier veel belangrijker dan kwantiteit.

Het heren één team van KHC DRAGONS bevat voor komend seizoen maar liefst twaalf OSAKA spelers, waaronder Arthur Van Doren. Kersverse winnaar van de titel ‘Best Young Player in the World 2016’ en nieuwste telg binnen #TeamOsaka

Van Doren: ‘Voor mij vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Ambitie, performance en uitstraling komen mooi samen in het DNA van zowel OSAKA, DRAGONS, als het hele team. De mooiste en beste stick van de wereld luistert naar mij, wat heeft een hockeyer nog meer nodig?'

OFF PITCH

Beide partijen zijn erop gebrand om KHC DRAGONS van een top club naar een heuse ‘brand’ te transformeren met als vaste waarde de 'hockey lifestyle'. De brug slaan tussen sport en entertainment wordt meer dan ooit het gemeenschappelijke doel,kortom een sports marketing platform met pit en aantrekkingskracht.

Meer dan alleen een nieuwe teamoutfit.

In de overeenkomst is een gloednieuwe teamwear lijn voorzien. OSAKA HOCKEY herdefinieert hiermee het klassieke hockey uniform en brengt een eigentijdse stoere versie gericht op atleten en hun performance. Naast teamwear word er gewerkt aan een complete merchandise collectie, komt er een officiële online store van DRAGONS en zijn er tal van initiatieven en evenementen gepland om DRAGONS als brand op en naast het veld in de markt te zetten.

Hans Borstlap: ‘Wij willen het Barcelona van de hockey worden, OSAKA HOCKEY is het enige merk dat de credibiliteit en de ballen hiervoor heeft.

Stephen Butler: ‘Onze verdienste is dat we lifestyle in de hockey sport hebben gebracht. 'Hockey lifestyle back to the street’, dat is onze echte ambitie. Dragons past perfect binnen dit verhaal en biedt een ideaal stijlparcours waar onze atleten, op en naast het veld voor de lifestyle staan die wij willen uitdragen.

Voor rijzende ster op planeet hockey OSAKA HOCKEY die met de snelheid van het licht hockeyharten verovert, speelt deze samenwerking volop in de kaart. ‘De komende jaren zullen wij blijven investeren in het maken van premium producten die qua design en performance het topniveau halen dat nodig is. Play the game, change the game.’ Besluit Butler. Hier gaan we beslist nog meer van horen.'

Voor meer informatie:

Hans Borstlap (KHC DRAGONS voorzitter) +32 473 61 00 00

Stephen Butler (CEO OSAKA) (English speaking) +32 478 04 18 51

Arthur Van Doren (PlAYER OSAKA, KHC DRAGONS) +32 478 64 66 01

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.