ZONDAG TOPHOCKEY DAG

Nadat onze mannen knap zijn gaan winnen op Watducks wacht alweer een zware krachtmeting.

12u: Oefeninterland België – China 15u: Halve finale PO Dragons - Watducks

Watducks zal alles uit de kast gaan halen om de 0-2 weg te poetsen. De Waterloo Ducks is de enige ploeg in de voorbije 15 jaar die drie keer op rij kampioen wist te spelen. Het laatste team dat daar ook in slaagde? In de beginjaren van dit millennium, Dragons...

Onze mannen gaan er dus voor en zullen gesteund door, deze keer, een talrijke D-side hun huid duur verkopen. Als we net zo matuur en slim spelen als afgelopen zondag, dan mogen we stilaan gaan geloven in een finale.

Of onze gekwetste Jerre en Thomas spelen is nog afwachten, maar één ding is zeker. Het gaat een pracht zondag worden.

Ook al omdat de Red Lions (zonder PO spelers) een oefeninterland voorafgaand aan de halve finale om 12u spelen tegen China. Het team van Shane Mcleod zal het moeten doen zonder de spelers die in de PO’s actief zijn, maar voor ons is het leuk om onze nieuwe aanwinsten Victor Wegnez, Nicolas Poncelet en Gregory Stockbroekx aan het werk te zien.

En als kers op de taart huldigen wij zondag vóór de halve finale match het Dragons kampioenen team van 20 jaar terug. De finale werd door deze helden toen gewonnen van Herakles….. een voorbode?

ZOEK DE VERSCHILLEN

“De kampioensploeg van 1997”

“De Kampioenen Masters Veteranen 2017”

Hoofdcoach was toen Serge Pilet en onze huidige hoofdcoach Jean Willems behoorde toen tot de spelers. Spelers van het kampioenen team van 1996-1997: Ron Albers, Minko Hoogendoorn, Michel Lootens, Luc Putters, Bernard Dewamme, Edwin Van Gent, Jean Willems, Olivier Stiers, Tom François, Gus Hansen, Frédéric Collignon, Tanguy Hopchet, Frederik Roepers, Xavier Smilovici, Nic Raeymakers (GK), Milo Van Riel (res GK). Ook toen als was dokter Yves van de partij!!

En daar boven op: Laat nu onze Master-Veteranen met 7 van de spelers van de kampioensploeg van toen, dit seizoen ook kampioen worden (en gehuldigd) …….. alweer een voorbode?

Zondag zal de club € 5,-- entree vragen ( wij doen dit collegiaal met de ander halve finale clubs) kids tot 12 jaar gratis. Er kan aan de bar alleen met jetons afgerekend worden. U steunt zo uw club.

Hugues heeft een fantastische BBQ klaar staan voor slechts € 25,- pp en kids € 15,- pp

Player List – Game BNT Development Squad v China zondag 14 juni om 12u op Dragons

1. Cosyns Tanguy DARING

2. De Sloover Arthur BEERSCHOT

3. Dockier Sebastien DEN BOSCH - NL

4. Flamand Arnaud OREE

5. Luypaert Loïck BRAXGATA

6. Thiéry Dorian LEOPOLD

7. Wegnez Victor DARING

8. Delavignette Romain OREE

9. Lemaire Alexis LEOPOLD

10. Loots Maxime BRAXGATA

11. Poncelet Nicolas LEOPOLD

12. Robbrecht Nathan OREE

13. Stockbroekx Gregory ANTWERP

14. Van Linthoudt Alexandre DARING

15. Verhoeven Stanley BEERSCHOT

16. Willems Tommy LOUVAIN

17. Onana Nelson PINGOUIN

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.