• Nieuws

Heren 1, Transfer

Nicolas Poncelet tekent bij Heren 1

Nicolas Poncelet zal vanaf volgend seizoen voor KHC Dragons uitkomen. De 20-jarige verdediger verlaat Leo na een mooie periode en gedegen opleiding aldaar.

Nicolas:
"Ik zit in een fase van mijn sportieve carrière waarin ik keuzes moet maken. Mijn primaire doel is het hoogst mogelijke te halen binnen mijn mogelijkheden. Dragons biedt mij daarvoor een fantastisch project aan" Dragons topsportbestuurder

Stephen Butler:
"De keuze van Nicolas om zijn geliefde club en vrienden te verlaten ten gunste van zijn topsport carrière is een zeer moedige. Het komt zelden voor dat Brusselse spelers uit hun comfortzone durven te stappen om zich elders sportief te verbeteren. Het geeft duidelijk aan dat Nicolas een heel hoog ambitieniveau heeft en dat past perfect bij Dragons."

Trainer-Coach Jean Willmes ziet in Nicolas een van de grootste talenten van Belgie en verheugt zich erop om met hem te gaan werken. Nicolas tekende een 3-jarig contract.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.