• Nieuws
  • De TIENDE titel is binnen!!

Dames 1, Robert Justus

KHC Dragons trekt Nederlandse dames Hoofdklassecoach aan

KHC Dragons is verheugd de komst van de Nederlander Robert Justus (38) aan te kondigen.

Robert zal primair Hoofdcoach zijn van Dames 1, maar zal tevens de topjeugd van Dragons mede gaan begeleiden.

Dragons Technisch Directeur Gilles van Hesteren blijft naast zijn hoofdtaak bij de jeugd, T2 van Dames 1.

Dames Tophockeybestuurder Philippe Nowé: “Robert zal met zijn ervaring uit Hoofdklasse van Nederland onze eerste dames ploeg op een hoger niveau brengen. Wij hebben de ambitie volgend jaar mee te doen voor de top 4 en met Robert en nog een aantal aanstaande transfers hebben wij daar alle vertrouwen in. Gilles en Robert werkten in het verleden al eens samen en in de praktijk zullen deze twee toppers de taken dan ook gelijkelijk verdelen.”

Jeugdbestuurder Renaud Stiers: “De ervaring van Robert in Nederland met een succesvolle talenten school, geeft ons het vertrouwen dat ook de jeugd weer een kwaliteitsimpuls zal krijgen door zijn komst. Onze club blijft steeds investeren in de jeugd, zowel voor de breedte sport als de topsport. Wij hebben niets liever dan zoveel mogelijk eigen jeugd in ons dames en heren1 hetgeen nu al lukt, maar zeker ook in de toekomst moet blijven lukken”

Robert Justus is 38 jaar en tot op heden hoofdcoach van de dames van Pinoké uit Amsterdam, daarvoor was hij hoofdcoach bij HIC Dames 1 en Hattem Heren 1. Hij speelde zelf Hoofdklasse hockey bij onder andere Klein Zwitserland.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.