• Nieuws
  • Speelbal, hockey voor de aller kleinste

BU19-1, Orée

BU19 1 boekt klinkende overwinning

zege op Orée.

Onder het toeziend en waarderend oog van onze TD én van de meest succesvolle hockeycoach in de Belgische en Europese competitie beginnen de jongens aan hun avondwedstrijd in St-Pieters-Woluwe tegen (het is al zo veel vaker geschreven) kwaliteitstegenstander Orée. Dit zijn de wedstrijden waar de krachten écht gemeten worden.

De Dragons jongens laten wederom hun ware gezicht zien. Waar de voorgaande wedstrijden, tegen respectievelijk gevogelte, wel goed hockey opleverde maar eindigden in gelijke stand, worden nu de drie punten zeker gesteld.

Het Dragons recept is duidelijk; een goed strijdplan met verstand en energie uitgevoerd door het hele team. Met nadruk op het laatste woord: TEAM. Het is niet voor niets dat ze in de top mee draaien, samen een uitdaging aanpakken en bereid zijn voor elkaar te werken dat is het kenmerk van Dragons.

Met de 2 -1 overwinning en een fraaie derde plaats op de ranglijst gaan we weer een vakantie periode in. De kleine lichamelijke ongemakken kunnen verzorgd worden, de trainingen met enthousiasme aangepakt, om op 22 April thuis tegen Racing aan te treden voor wéér een top wedstrijd.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.