• Nieuws
  • Zondag komt Herakles op Dragons

Heren 1, Dames 1

Zondag komt Herakles op Dragons

Alweer een SUPER-SUNDAY.

Beetje jammer dat het in de schoolvakantie valt, maar met veel volk van Herakles en onze eigen trouwe supportersschare zullen de tribunes weer gezellig vol zitten.

De weersverwachting is redelijk ( we houden het droog) dus geen enkele reden om thuis te blijven en dus alle reden om onze dames en heren te komen supporteren.

Vóór de match van heren 1 zullen onze zilveren boys van het WK u21 gehuldigd worden en na de match Flo en Arthur voor hun bronzen plak in de HIL en Arthur voor zijn Award als beste jonge speler van de wereld.

Dames 1 :

Onze dames zijn goed bezig. Twee keer gelijk tegen de topfavorieten voor de titel is een schitterende prestatie.

Zondag zal de goede flow hopelijk helpen om onze dames 3 punten te laten behalen en daarmee definitief afstand te nemen van Herakles en misschien zelfs stiekem richting top 4 te sluipen.

Heren 1

Onze heren zijn eindelijk weer compleet. Flo en Arthur sloten met een bronzen plak hun HIL avontuur succesvol af.

Herakles is een geduchte tegenstander. Afgelopen donderdag speelde het op eigen veld nog gelijk tegen Leopold, waardoor een gedeelde eerste plaats met ons net niet gehaald werd.

Het succes van Herakles is te danken aan een uitstekende jeugdwerking. Hun U-19 team was twee seizoenen geleden nog kampioen van Belgie en die talenten staan nu in de eerste ploeg tezamen met twee BNT-ers ( De Kerpel en Keusters) . Het gaat dus een stevig potje worden met als inzet de Play-Off plaatsen.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.