• Nieuws
  • Heren 1 duikt met jou de winter in

Dames 1, Hockeyclinic, Malaga

Hola que tal beste Dragons vrienden!

Wij, jullie dames 1 van Dragons, zijn net terug van een geweldige trainingsstage in Malaga.

Hockey, teambuilding, tapas en zon: het ideale recept voor een spetterende tweede seizoenshelft.

Afspraak om 4u smorgens in Zaventem. De één al wat frisser en wakkerder dan de ander.

Na een maand lang het weerbericht nauwlettend te hebben gevolgd en vast overtuigd te zijn van de 20 graden en volle zon, kwamen we aan in de gietende regen. Zalig. Gelukkig veranderde de moraal bij het zien van ons geliefd hockeyveld. 1 ding hebben we allen gemeen: we houden allemaal van dit balspelletje.

Elkaar beter leren kennen, op en naast het veld, dat was de missie.

De eerste 2 dagen waren goed gevuld met oefenwedstrijden en trainingen. De laatste 2 dagen werden eerder besteed aan groepsgesprekken, padel, shopping, en strand. Inderdaad, ideale timing want vanaf dag 3 kwam de zon terug!

1 zaak staat vast: met een gemiddelde leeftijd van nog geen 21 en sterke prestaties ziet de toekomst voor Dragons Dames 1 er goed uit.

We nodigen zondag (tussen de dames en heren match van 14 tot 15u) dan ook alle jonge, toekomstige dames/heren 1 spelertjes uit op onze geweldige Clinic. We geven hun wat extra tips & tricks, die ze erna in hun teams kunnen uitproberen. Voor slechts €10! Top!

Tenslotte willen wij van de gelegenheid gebruik maken om al de mensen te bedanken die onze trip hebben gesponsord door het kopen van onze tickets , wijnflessen, pompoensoep, galaveiling, truien of handdoeken. DANKU!!

Afspraak zondag om 12uur op dragons voor de grote derby tegen Antwerp, gevolgd door onze supertoffe clinic om 14u.

Inschrijven op de clinic kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.