BU19-1

Bu19-1 bij de eerste zes

De mindere prestatie, iets meer dan een jaar geleden, op en tegen Taxandria staat velen nog duidelijk voor ogen. De voorbereiding van het cruciale duel in Oud Turnhout wordt dan ook zeer serieus aangepakt en kan tot de beste uit de recente hockey geschiedenis gerekend worden.

De plaatselijke omstandigheden zijn bekend; een gedreven Tax coach en een zeer gemotiveerd team op een minder aangenaam veld (een eufemisme). Op speciaal verzoek wordt daarom het B veld (ik blijf het gewoon B veld noemen) voor de BU19 1 training in gereedheid gebracht om de Turnhoutse situatie zo goed mogelijk te benaderen. Johan, in Sinterklaas stemming, strooit nog een paar extra kruiwagentjes speciaal geïmporteerd Kempisch zand uit, er wordt nog wat nat blad overheen gegooid en er worden nog een paar flinke emmers vol eikels geleegd en om het geheel te completeren gaat de verlichting op halve kracht en er wordt geconcentreerd getraind.

De gedane inspanning betaalt zich uit.

Het is een wedstrijd uit het boekje, de technische en tactische overmacht van Dragons wordt in de tweede helft omgezet in een duidelijke 2 -4 overwinning na een 1- 1 rust stand. Het bewijs dat een goede voorbereiding méér dan het halve werk is.

Met nog twee wedstrijden te gaan, komende zaterdag thuis tegen Orée en een week later de klapper op Léopold, is een plaats bij de eerste zes zeker mogelijk als de voorbereiding op maat en goed is.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.