Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

Kom spelen bij Dragons

 

Op zaterdag 27 mei en zondag 28 mei 2017 maken we een reis om de wereld en vormt KHC Dragons het decor voor het fantastische Internationale Jeannine Speleers Jeugdtornooi.

De reis is ingepland en we staan in de startblokken om te vertrekken! Het tornooi wordt een onwaarschijnlijk spannend en een knotsgek avontuur waarin we de reis om de wereld aangaan!

Around the World Trophy

Speel op je allerbest en bepaal zelf je outfit. Het team dat de beste speelprestatie neerzet, gaat naar huis met de ‘Around the World!’ trofee!

Origineelste outfit

Trek je origineelste outfit aan, geïnspireerd op het bepaald land, niets is te gek! Het team met de meest creatieve outfit wordt beloond!

Tijdens het tornooi wordt tal van animatie, food & drinks voorzien voor groot en klein. Op zaterdagavond organiseren we voor alle wereld-burgers aansluitend een ‘Wereld Party’ & BBQ. Hiervoor kun je je apart inschrijven. Iedereen is welkom!

Aarzel niet en schrijf je NU in mét originele teamnaam. Vol is vol!

Ready, set, go!

  • KHC Dragons, Gemeentepark 12, 2930 Brasschaat van 09.00 tot 17.00 uur.
  • Zaterdag 27 mei: jongens/meisjes U7, U8, U9, U10 (2007-2010)
  • Zondag 28 mei: jongens/meisjes U11, U12, U14 (2003-2006)
  • Tornooi: € 20 per deelnemer, inclusief lunch, drankje en versnapering.
  • ‘Around the World’ BBQ. Reserveren noodzakelijk. Kinderen: € 12,50; volwassenen: € 20.
  • Inschrijven voor tornooi én BBQ via www.dragons.be of (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Graag tot 27 en 28 mei op het Jeannine Speleers Tornooi!

Inschrijven tornooi

Inschrijven BBQ

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.