• Nieuws
  • D-side en Heren 1 hongerig naar nieuwe landstitel

D-side en Heren 1 hongerig naar nieuwe landstitel

Het weer op Leuven was niet om over naar haar huis te schrijven, doch gelaafd en gevoed door de bijzonder sympathieke Leuven aanhang, trok ook daar de D-side alle registers open en zag dat het goed was. De spanning werd een lichte euforie toen bekend werd dat Leopold, na uitschakeling van Watducks op shoot-outs, de volgende tegenstrever wordt op weg naar de TITEL... Het grote woord is eruit. KHC Dragons - Leopold vechten dit weekend een dubbelslag voor de titel. KHC Dragons staat al 3 jaar "droog", met twee verloren finales en een verloren halve finale.{modal article=691|open=once|autoclose=5000}{/modal}

De laatste Belgische landstitel dateert al weer van 2011. Slechts 4 spelers van de huidige kern waren er toen al bij: Jerre, Flex, Flo en Jeff. Dit bijzonder jong en getalenteerd team heeft honger, GROTE HONGER NAAR DE TITEL. Het zou een mooie sportieve revanche voor het "net niet" van de afgelopen jaren. Ook de D-side hunkert naar die prijs. Wat is mooier dan kampioen te worden in het hol van de leeuw, op Racing tegen historisch rivaal Leopold ?

D-side werkt achter de schermen koortsachtig aan het optrommelen van volk en attributen. De mega-sympathieke spionkop van Leuven heeft o.a. toegezegd met steun en trommels, en in Dragons rood, aanwezig te zijn ! Een grote partij flares werd gisteren nog op de kop getikt. Vlaggen worden hersteld door onze onvermoeibare Johan.

De D-side rekent op U, wees er dit weekend bij voor een onvergetelijke historische finale ! Wij kunnen zondagavond omstreeks 17u tot Belgisch kampioen gekroond worden indien... ... de spelers, de staff EN DE D-SIDE HUN JOB DOEN!

BE THERE ! ROOD ! VUUR ! VLAGGEN ! TROMMELS ! WIMPELS ! MEGAFOONS !
FORZA DRAGONS ! ! ! FORZA DRAGONS ! ! !

Bestel NU je kaarten want het kan wel eens uitverkocht raken. Klik hier voor entree tickets http://www.hockeynews.be/index.php?websitestructid=516

Zowel zaterdag als zondag zetten wij bussen in!
Het zal op Racing zeker uitverkocht zijn en parkeren is helaas moeilijk en op afstand. Bovendien is een terug reis met de bus met enkele pintjes op veel veiliger. De club voorziet frisse pintjes aan boord, FOR FREE. De harde kern van de D-side gaat deze keer ook massaal mee op de bus, dus schrijf je in!!!

Klik hier voor bus-tickets: http://www.eventbrite.com/e/tickets-busregeling-belgian-hockey-finals-2015-16843477294

Een opwarmertje: De wedstrijd Watducks - Leopold: http://www.telebruxelles.be/sport/hockey-le-leo-est-en-finale/

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.