• Club
  • Diensten
  • Lidmaatschap

Nieuwe leden

De lidgelden voor seizoen 2017 - 2018 kan u hier bekijken .

Type lid

Er wordt onderscheid gemaakt tussen jeugd- en senioren- hockeyers zonder of met ervaring (minimaal de basisvaardigheden en spelregels).

ZONDER ERVARING:

  • Oefenjeugd: Kinderen met het geboortejaar 1999 t/m 2012 doorlopen eerst de trainingen alvorens competitie te kunnen gaan spelen. De eerste 3 proeftrainingen in september zijn vrijblijvend. Daarna moet men beslissen of de speler door gaat.
  • Trimhockey: Training voor volwassenen en jong volwassenen (studenten). Trimhockeyers spelen geen competitie. Lees meer over Trimhockey.

MET ERVARING:

  • Jeugd U7 tot U19: 2 à 3 keer per week training en op wedstrijd op zaterdag.
  • Heren en Dames: training op donderdag en wedstrijd op zaterdag of zondag.
  • Ladies en Gents: maandagavond een competitiewedstrijd om de 14 dagen.
  • Veteranen: training op donderdagavond en wedstrijd op zondag.

Inschrijven

Door onderaan deze pagina het inschrijvingsformulier volledig in te vullen, ben je kandidaat-lid van KHC Dragons. Alle kandidaturen worden voorgelegd aan de Raad van Bestuur ter goedkeuring.

Voor hockeyspelers met ervaring geldt, ongeacht de leeftijd, dat onze technische commissie je inschrijving beoordeelt, je direct in een team indeelt of contact met je opneemt voor een gesprek of selectietraining.

Volwassen hockeyspelers zonder ervaring, geboortejaar 1998 of eerder, ontvangen een uitnodiging voor een proeftraining bij de Trimmers of een Heren/Dames team.

Jeugdspelers zonder ervaring, geboortejaar 1999 t/m 2012 (Oefenjeugd), krijgen een uitnodiging voor 3 proeftrainingen in september.

Als je bent ingedeeld in een team of je hebt de proeftraining(en) doorlopen dan ontvang je per mail een formulier en de reglementen van onze club waarin je verklaart definitief lid te willen worden van KHC Dragons. Je bent pas lid als je dit formulier hebt ondertekend en je van KHC Dragons de factuur hebt ontvangen en betaald.

Wat heb je nodig om te kunnen hockeyen?

Goede sportschoenen met profiel, goede sportkleding, een gebitsbeschermer, scheenbeschermers en een hockeystick. De Oefenjeugd heeft nog geen Dragons tenue nodig. Er zijn vaak wel een aantal sticks te leen, maar meestal niet genoeg voor iedereen.

Inschrijfformulier

Gelieve via onderstaande knoppen een keuze te maken tussen jeugd of senioren en vervolgens het formulier in te vullen. De inschrijving is goed verlopen als u een auto-reply bevestigingsemail ontvangt

Vragen over de inschrijving?

Oefenjeugd/Jeugd: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Senioren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.