• Teams
  • Heren 1
  • Nieuws

Victor Wegnez tekent voor KHC Dragons

Vanaf volgend seizoen zal middenvelder Victor Wegnez (21) de kleuren van KHC Dragons verdedigen. Na vele mooie jaren bij Daring, verlaat hij de club op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Job well done

Bedankt aan de ballboys en ballgirls voor een "job well done".

Gezellige quiz Heren 1

Heren 1 organiseren een gezellige quiz op vrijdag 3 maart.

Thanks for a job well done!

Langs deze weg willen we de ballpatrol teams van GU14-5 en BU14 van harte bedanken voor hun inzet tijdens de matchen van Dames1 en Heren 1.

 

Thanks for a job well done

Langs deze weg willen we de ballpatrol teams van GU14-3 en BU14-3 van harte bedanken voor hun inzet tijdens de matchen van Dames1 en Heren 1.

Bedankt ballpatrol

Langs deze weg willen we de meisjes van GU14-2 en de jongens van BU14-2 van harte bedanken voor hun inzet als ballpatrol afgelopen zondag. Ze hebben het uitstekend gedaan!

Zondag de clash van Noord Antwerpen

Zowel Dames 1 ( 12u) als Heren 1 ( 15u) spelen aanstaande zondag in St-Job tegen den Antwerp.

Job well done

Het eerste competitieweekend zit er op en langs deze weg willen we de ballpatrol teams van GU14-1 en BU14-1 van harte bedanken voor hun inzet tijdens de matchen van Dames1 en Heren 1.

Olympiërs treden aan in eigen arena

Zondag verwelkomen we alle supporters om een ere haag te vormen voor het Heren 1 team en de Olympiërs!

Het nieuwe Heren 1

Ook benieuwd welke spelers het Heren 1 team zijn toegetreden (en verlaten hebben)?

Familie Rubens & Rubens in actie

Op veel hockeyclubs zijn er heel wat spelers van dezelfde familie actief. Bij Dragons die niet alleen een (top)sport club maar ook een familiale club wil zijn, is dit zeker het geval. We zien soms zussen / broers binnen eenzelfde team spelen.

H1 OEFENWEDSTRIJDEN

In aanloop naar de tweede seizoenshelft en in voorbereiding op de verschillende EHL kwalificatiewedstrijden, speelt Dragons H1 enkele oefenwedstrijden tegen kleppers uit de Nederlandse competitie.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.