Zondag, Business Sundays, Sponsoring

KHC Dragons Business Seats Days

“Trots zijn, mannen”. “Zilver blinkt even fel als goud”. “Goud verloren ? We hebben zilver gewonnen”. “Zilver. Ook een wereldprestatie”. Dit zijn maar enkele van de vele krantenkoppen die sportjournalisten gebruikt hebben om de schitterende prestatie van onze hockeymannen in Rio 2016 te omschrijven. Zilver behalen op de Olympische Spelen, dat is een Belgische ploegsport nimmer gelukt sinds 1936. Maar niet getreurd want ook na Rio klauwen de Red Lions verder.

Meer dan 740.000 Vlamingen keken naar de halve-finale tegen Nederland en ruim 1.040.000 Vlamingen zagen onze hockeyers zilver behalen tijdens de finale. Nooit eerder gezien. Ongekend. Hockey is hot geworden. Gaan de supporters nu in een zwart gat vallen omdat de OS in Rio voorbij zijn ?

thumb 1
thumb 2
thumb 3

Als het van KHC Dragons afhangt, zeker niet want met haar 6 Olympiërs, is KHC Dragons hofleverancier van de nationale ploeg en kun je deze wereldsterren wekelijks in actie zien.

KHC Dragons organiseert “Business Seats Days”, een nieuw initiatief dat veel bijval geniet bij bedrijven. Met “De Business Seats Days” maakt KHC Dragons ruimte voor bedrijven om prospecten en klanten uit te nodigen en samen met hen een onvergetelijk moment door te brengen. Iedereen is welkom – je hoeft zelfs geen lid te zijn van de club om een VIP arrangement te nemen. Integendeel zelfs, zo breidt KHC Dragons haar zakelijk netwerk uit.

Een VIP arrangement bedraagt slechts € 95 per persoon

Programma

12u00
Ontvangst en aperitief tijdens de Dameswedstrijd KHC Dragons
13u00
Warm en koud buffet
14u30
Voorbeschouwing van de wedstrijd
15u00
Herenwedstrijd KHC Dragons
16u30
After drinks en Meet & Greet met de spelers
17u00
Einde

Planning Business Seats Days 2017

zondag 05 maart 2017
Dames 1: KHC Dragons - Herakles
Heren 1: KHC Dragons - Herakles
zondag 19 maart 2017
Dames 1: KHC Dragons - Parc
Heren 1: KHC Dragons - Beerschot
zondag 30 april 2017
Dames 1: KHC Dragons - Victory
Heren 1: KHC Dragons - Orée

Locatie

The Mansion of Dragons – Gemeentepark 12 – 2930 Brasschaat. VIP Parking te bereiken via de Hemelakkers (aan de lichten direct rechts indraaien – voor het Politiebureau)

Meer info

Denis Pilet

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dominique Vos

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.