• Nieuws
  • Fantastische Kick-Off Clinic voor de Jongste Jeugd

Heren 1, Dames 1, Play-Offs

Heren 1 stoot door naar finale Play-Offs

KHC Dragons Heren 1 is er dit weekend in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van de Audi Hockey League! Onze Dames moest hun meerdere erkennen tegen het sterke Antwerp (2-5 en 2-0) (foto's).

Na een weergaloos dubbel weekend tegen Leuven wonnen onze mannen, over de 2 wedstrijden heen met een samengeteld 5-1. Geen discussie mogelijk, Dragons was superieur in alle compartimenten van het spel. Aanvallend en doelgericht hockey gefundeerd op een verdediging die als een blok stond. Ware het niet voor de palen (Wij telden er minstens 4 op de paal over beide wedstrijden heen) en een klein beetje meer geluk in de afwerking was de afrekening voor Leuven nog een pak zwaarder geweest. Proficiat aan dit absoluut topteam !

Bekijk hier de foto's van de (thuis)wedstrijd.

Zaterdag 9 en zondag 10 mei nemen Heren 1 het op tegen Leopold die Watducks versloegen in de andere halve finale wedstrijd. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Dames: 12u00 finale Athlon Hockey League
  • Heren: 15u30 finale Audi Hockey League

Tickets voor deze wedstrijden kan u online aankopen (10% korting). Voor meer info kan u terecht op www.hockey.be.

Mogelijks zullen er D-side bussen ingezet worden om massaal af te reizen naar Racing! Meer info volgt.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.