• Nieuws

Dragons Girls U9-1 winnen na Speleers ook het Herakles Jeugdtornooi

Op het Herakles Jeugdtornooi worden enkel de beste ploegen uit de VHL en LFH uitgenodigd, onze GU9-1 waren daarom vanzelfsprekend van de partij.

Geduchte tegenstanders waren: Herakles, Wellington, Racing, Braxgata en on top of the bill Leopold als winnaar 2015 van de LFH.

Onze 7 meisjes begonnen met een ruime 5-1 zege tegen Herakles en blikten Leopold nog voor de lunch in met een mooie 4-2. Een grote last van de schouders toen deze topper werd gewonnen. De eerste wedstrijd, na het eten en het springkasteel, verliep niet al te vlot, na lang 2-1 voor gestaan te hebben tegen Wellington slikten de meisjes in de laatste seconde nog een tegentreffer, 2-2. De girls in zak en as, maar na een ijsje terug vol goede moed en zelfvertrouwen. Braxgata werd volledig weggespeeld en mocht zonder 1 enkele kans 5 goals slikken.

Met nog 1 wedstrijd tegen Racing voor de boeg, de voorlopige tussenstand:

Dragons: 10 punten

Racing: 9 punten

Leopold 9 punten

Er moest dus gewonnen worden om de grootste beker in de Mansion te krijgen. Racing heeft alle hoeken van het veld gezien en dan voornamelijk die op hun eigen helft. Dragons zegevierde over Racing met 6 goals voor en geen enkele tegen.

Proficiat aan dit super team: Ella, Frederika, Jules, Lydia, Mariette, Estelle en Constance.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.