• Nieuws
  • BU19-1 behalen zege op vernieuwd A-veld

BU19-1, Nabeschouwing, Herakles

BU19-1 behalen zege op vernieuwd A-veld

Afgelopen zaterdag mochten de jongens van BU 19/1 voor eigen publiek aantreden voor hun eerste officiele wedstrijd op het vernieuwde A-veld. Na een succesvol zaalparcours waarbij helaas net naast het goud gegrepen werd, zijn de maakten we er ons klaar voor om de titel op het veld wél te behalen!

Er stond een snijdende wind op de Mansion, maar de zoals altijd talrijk aanwezige supporters brachten warmte en sfeer mee! Onze eerste tegenstander na de winterstop waren de jongens van Herakles, kampioenen van het afgelopen jaar. Na een zoals steeds uitgebreide briefing en Warm-Up met de door ons gewonnen oefenmatch tegen H2 Tilburg nog in de benen, begonnen we meer dan gretig aan de match. We gingen voor niets minder dan de overwinning...

Het begin van de wedstrijd verliep eerder gelijk opgaand, maar na een kwartier namen de jongens van Dragons de overhand en hebben die op geen enkel moment meer afgegeven. Een eerste goal werd gescoord door Henri met zijn alom gevreesde backhand. Herakles wist er 1-1 van te maken, maar al snel bracht weerom Henri de score op 2-1 via PC en gingen we de rust in.

In de 2e helft kwamen de jongens van Herakles niet echt meer in hun spel en al snel wist nogmaals Henri via een prachtig backhand shot de stand op 3-1 te brengen. Een hattrick was echter niet voldoende en onze spits maakte in de laatste minuut via PC op rebound er 4-1 van. Ook onze kapitein Thieu scoorde met een kop-cirkel shot! Eind resultaat: 5-1.

Onze eerste 3 punten voor de play-offs zijn binnen! Het is duidelijk gebleken dat de BU 19/1 klaar zijn voor het 2e deel van de competitie!

Volgende match op zaterdag 7/3 om 17.30u op Léopold.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.