• Nieuws

Dames 1, Activiteit, ECL

Dames 1 Las Vegas avond

Op 22 mei neemt Dames 1 deel aan de European Champions League in Wenen. Dit geeft voor de club op nationaal en internationaal niveau een enorme uitstraling waarvoor onze Dames alles op alles zullen zetten om goede resultaten neer te zetten. Zoals wij Dragons leden één grote familie zijn rekenen we op jullie steun en organiseren we op vrijdag 27 maart een spetterende Las Vegas avond (Gambling night) vanaf 21u.

Voorafgaand van de "Gambling Night", kan u vanaf 19u heerlijk komen smullen van een kaas, charcuterie en desserten buffet aan 35,- € pp. De Gambling Night zelf zal om 21u aanvangen (VVK: 10,- €; ADK: 15,- €).

We rekenen op jullie massale steun om dit mogelijk te maken. Hiervoor krijg je een spetterende avond voor in de plaats met alles erop en eraan. De professionele croupiers zullen dit in perfecte banen leiden. Op het einde van de gambling night worden de winnaars gehuldigd en wordt het feestje met een top DJ afgesloten.

Wacht niet te lang om je in te schrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. want dit wil je niet missen!

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.