• Nieuws
  • Clubhuis Mansion of Dragons op zoek naar nieuwe uitbaters

Junior Club

Nieuw Junior Club bord ingehuldigd

Junior club komt ook met leuke initiatieven.

Vrijdag 22/04 heeft de Dragons Junior Club zijn eerste officiële vergadering gehad met de eerste leden en hebben we dit initiatief nieuw leven ingeblazen. Het was een groot succes en heel veel ideeën zijn uitgewisseld.

Vrijdag is ook het nieuwe Dragons Junior Club bord officieel ingehuldigd! De jeugdploegen die thuis speelden, hebben hier al meteen van kunnen genieten. Het bord zal ervoor zorgen dat iedereen weet waar ze moeten spelen en op welk veld, of beter gezegd, welk deel van het veld, daar alles nu duidelijk in beeld in gebracht op het bord. Ga gerust maar eens kijken!

Dragons Junior Club heeft gezorgd dat onze jeugd elke zaterdagochtend gezond kan snoepen van appels dat onder het Junior bord zullen staan. Ze zijn gratis aangeboden door de Dragons Junior Club, dus laat jullie team maar lekker smullen! (zie foto)

Als jullie interesse hebben om lid te worden van de Dragons Junior Club of meer informatie wensen, mag je steeds mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons gewoon aanspreken op de club!

Tot binnenkort,
Nathalie, Derk, Bart en Roderik

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.