• Nieuws
  • BU9 fun & power @ Victory Halloween

BU9 fun & power @ Victory Halloween

Net als de afgelopen seizoenen namen onze jongens opnieuw deel aan het Halloweentornooi te Victory.

Dit trouwens met een ruime delegatie van Dragons met vertegenwoordiging in meerdere reeksen.

De combinatie van een puike tornooi-organisatie en een heerlijk herfstweer zorgde voor een onvergetelijke dag voor spelers, ouders en supporters.

Zowel Dragombies (BU9-1) als Dragon Bats (BU9-2) wonnen hun eerste 2 wedstrijden en om 13u stond de clash tussen beide teams op het programma. Voor iedereen afwachten hoe de verhoudingen zouden zijn; het tempo lag verschroeiend hoog en beide ploegen gingen voluit hun kans. Dit resulteerde in een gelijk opgaande wedstrijd die alle kanten uitkon. Het waren echter de jongens van BU9-1 die uiteindelijk trefzekerder waren en het duel met 2-0 wonnen. Beide teams wonnen verder met ruim verschil hun overige wedstrijden en we waren dan ook bijzonder trots met eindplaatsen 1 en 2 in de categorie BU9.

Dikke proficiat aan Dragombies Gotyé Kempeneers, Morris Vermeulen, Mickael Sabbagh, Vince Verhaere, Louis ‘Valvy’ Valvekens, Louis Verret, Alexander Demoor & Julian Verhaere. en Dragon Bats Matthieu Roels, Leonard Visser, Sebastien Verbinnen, Sebastian Donckers, Jules Pompen, Mathis Baeyens & Bauwe Eyckerman.

SV

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.