• Nieuws
  • Junior Club Avond dinsdag 28/3 19h30

Junior Club, health

Junior Club Avond dinsdag 28/3 19h30

De junior club nodigt u van harte uit voor een gezellige info avond omtrent:EHBO training, Blessurepreventie en Healty lifestyling.

In navolging van de zeer gewaardeerde en interessante voordracht over sportvoeding voor de jeugd in oktober, willen we graag de draad weer oppikken. Op dinsdag 28 maart nodigen we jullie graag uit voor een driedelige voordracht.

In een eerste luik zal Dr Heusdens, orthopedisch chirurg in het UZA, aan de hand van de junior club ehbo tas jullie wegwijs maken in de eerste hulp bij frequente hockeyongevallen.

Nadien zal Domien Van Gool, Kinesist en personal trainer van cross fit, uitleg geven over het belang van warm up en stretching om blessures te vermijden.

Tenslotte zal Jeffrey Thys, topper van H1, een voorstelling geven over Fit and Firm. Hij richtte dit bedrijf recent op met de bedoeling u meer inzicht te geven in de biodynamiek van uw lichaam en dit te verbeteren via training en voeding.

Niet enkel de ouders, maar ook de al wat oudere jeugdspelers kunnen hier heel wat van leren, en zijn dus ook van harte welkom!

We hopen jullie talrijk te mogen begroeten op 28/3, graag bevestigen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aangezien de plaatsen beperkt zijn.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.