• Nieuws
  • Speelbal, hockey voor de aller kleinste

Coaching

Verslag workshop coaches

Op maandagavond 3 oktober organiseerde het jeugdbestuur onder leiding van Gilles Van Hesteren, onze technisch directeur, een workshop voor alle coaches van de jeugdteams.

De workshop bestond uit 3 onderdelen: toelichting rond het spelervolgsysteem dat wordt geïntroduceerd, een presentatie rond coach skills en een praktijksessie op het veld.

Ongelooflijk leuk om te zien hoe enthousiast de coaches waren, zij investeren op deze manier in zichzelf zodat de kinderen daar de vruchten van plukken.

Naar de toekomst toe zal het jeugdbestuur op regelmatige basis de coaches uitnodigen om bijkomende workshops te volgen om hen op deze manier zo goed mogelijk te ondersteunen in hun rol als coach van een jeugdteam.

Binnenkort volgt er tevens een info-avond voor alle ouders van de jeugdleden waarin de visie rond de jeugdopleiding zal toegelicht worden.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.