• Nieuws

Antwerp, GU16-1, Thomas Briels, Max Lootens

GU16-1 laat Antwerp zien wat ze waard zijn

Afgelopen zaterdag speelden de GU16-1 de altijd gespannen derby tegen Antwerp.

De eerste helft werd er wat aftastend gespeeld, met kansen voor beide partijen maar toch stond het redelijk snel 0-2 voor Antwerp. Gelukkig bleven de Dragons-meisjes rustig en scoorden nog net voor de rust.

De tweede helft schakelde de GU16-1 niet 1 maar 3 versnellingen hoger, ze gingen nog sneller combineren en toepassen wat ze de afgelopen weken hard op hadden getraind. Het werd een waar doelpuntenfestival met een mooie 6-2 op het scorebord na 70 minuten.

De meisjes werden na de wedstrijd persoonlijk gefeliciteerd door Thomas Briels en Max Lootens, familie van de kapitein Jill Lootens.

Proficiat meisjes, de trouwe supporters waren onder de indruk van het mooie hockeyspel dat jullie getoond hebben.