• Nieuws

NewFysic officieel sponsor van KHC Dragons voor 2016-2017

Maak kennis met onze nieuwe sponsor NewFysic.

NewFysic is een unieke en gezonde afslankmethode met meer dan 40 vestigingen in Nederland. Sinds dit jaar is NewFysic ook gevestigd in België en wel in Schilde en Antwerpen.

En vanaf dit seizoen zijn zij dus ‘official sponsor’ van KHC Dragons. Ter kennismaking met deze succesvolle methode biedt NewFysic een speciale sponsor actie aan voor leden van de KHC Dragons. Dit is uw kans om op een verantwoorde manier, blijvend slank te worden.

Introductie actie voor leden van de KHC Dragons:

  • Meld u vandaag nog aan en stuur deze nieuwsbrief door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld hierbij uw volledige naam, adres en telefoonnummer en NewFysic neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. U ontvangt een gratis intake gesprek en een welkomstgeschenk bij start. (t.w.v. €40,-)
  • De eerste 5 inzendingen ontvangen bovendien maar liefst 50% korting op het startpakket (t.w.v. 37,75).

Hoe werkt NewFysic en wat kunt u verwachten?

Als u zonder begeleiding gaat afslanken, verbrandt u voornamelijk spieren en heel weinig vet. Dit kan leiden tot vermoeidheidsverschijnselen en een futloos gevoel. NewFysic werkt anders; naast een persoonlijk en verantwoord voedingsplan welke op maat voor u wordt gemaakt, werkt NewFysic met eiwitsupplementen. Hierdoor blijft uw spiermassa in stand en zorgt dit alles voor een efficiëntere vetstofwisseling. U slankt af, voelt zich fit en houdt het vol.

NewFysic heet u graag van harte welkom om effectief, verantwoord en gezond af te slanken met blijvend resultaat.

info sponsor newfysic

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.