G-hockey

Portugal trotse winnaar van 3de Integration Tornooi

Op onze velden vond afgelopen weekend het 3de Integration Tornooi plaats, G-Hockeyers uit 6 landen streden om de ABN AMRO Hockey Integration Cup.

Voor de deelnemers en de club een onvergetelijk TOPevenement, vriendschapsbanden voor het leven tussen de deelnemers onderling alsook met onze club.

Als trotse winnaar kregen de 8 spelers van Portugal na het a capella zingen van hun mooie volkslied de beker uitgereikt door de Voorzitter van de EHF .

De internationale jury en arbiters wezen de FAIRPLAY cup toe aan Spanje, die daarmee zeer waren verheugd.

Onze super gemotiveerde G-hockeyers van het Belgisch team hadden ook sterke tegenstanders aan Italie, Duitsland en Spanje.

Tegen Nederland werd er pas na het fluitsignaal nipt verloren, gelukkig werden de Portugezen in een test-wedstrijd met een uitgebreide selectie wel met grote cijfers verslagen.

Ons Belgisch Team gaat met “bondcoach” Vince hard werken om snel aansluiting te vinden bij de Europese Top.

Dankzij o.a. alle betrokken ouders, vrijwilligers, Hugues en zijn team, verschillende sponsors, ABN Amro, G-sportfonds van de Provincie Antwerpen, Classic Cars was dit een groot succes.

Hartelijk Dank voor de hartverwarmende inzet en positieve drive die we van alle vrijwilligers verkregen hebben!

HIC 2016

ABN AMRO integration cup bedank banner

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.